Surpriză: cum va fi nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin. Fanii nu se așteptau la asta

Surpriză: cum va fi nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin. Fanii nu se așteptau la asta
Anda Calin a spus totul

Liviu Vârciu și Anda Călin urmează să se căsătorească, dar evenimentul nu va fi deloc așa cum și-au imaginat fanii sau familia.

Anda și Liviu nu se mai gândesc la nuntă

Cei doi au organizat un botez fastuos pentru fiul lor, Liviu Matei. Toți cei prezenți la creștinarea micuțului au fost impresionați atât de decor, cât și de preparate servite la petrecere.

Botezul a fost cu adevărat unul impresionant, însă în ceea ce privește nunta, Anda Călin și Liviu Vârciu vor adopta o cu totul altă atitudine. Cei doi împreună doi copii și vor să aibă o nuntă atipcă.

Nici Anda, nici Liviu nu își doresc un eveniment cu mare fast. Mai mult, cei doi fac nunta doar ca să fie legați în fața lui Dumnezeu, așa că își doresc să fie doar ceva intim.

Cei doi au făcut recent botezul micuțului Liviu Matei, la care au participat mai multe vedete din showbiz. Anda și Liviu s-au pregătit ca la carte pentru petrecere și au impresionat cu ținutele lor.

Creștinarea fiului lor a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei, așa că acum au recuperat totul. Liviu Vârciu a purtat o cămașă albă, un costum negru și un papion, în timp ce Anda Călin a purtat o rochie albă cu inserții bleu și o crăpătură adâncă pe picior.

Cum va arăta evenimentul, dacă va avea loc

Cei doi au vorbit și despre nuntă, spunând că au deja o familie și nunta nu mai reprezintă un aspect atât de important. Anda Călin a spus că dacă va organiza nunta, va fi una cât se poate de simplă.

”Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva. Va fi doar cu noi doi și, eventual martorii, un preot și un fotograf. Atât. Ar fi fost culmea să îi fac fetiței un eveniment mare și lui Matei nu, să fie marginalizat. Merita același lucru pe care l-am făcut și la Anastasia”, a povestit Anda Călin.

Pe de cealaltă parte, Liviu Vârciu spune că preferă să plece într-o vacanță într-un loc exotic, decât să organizeze evenimente atât de mari și cu fast.

Anda Călin și Liviu Vârciu au o familie frumoasă

Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, timp în care au fost și despărțiți. Au reluat relația după patru luni și au fost de nedespărțit de atunci.

Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult.

Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare.

Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a sppus Anda Călin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI