Tu știi ce să pui în maşina de spălat rufe ca să scapi de scamele de pe haine? Toate gospodinele care au probleme cu puful sau părul de animale de pe diverse articole trebuie să știe cum să pună în aplicare această metodă. Ai nevoie de un singur produs, pe care cel mai probabil îl ai deja în locuința ta.
O serie de analize efectuate de specialiștii din domeniul studiului pieței arată că, în general, o persoană petrece patru ore în fiecare săptămână spălând rufele murdare. Când vine vorba despre această sarcină de curățenie, una dintre cele mai comune probleme semnalate de gospodine este acumularea scamelor pe diverse articole.
Multe românce folosesc rola de scame pentru a îndepărta puful de pe articolele pe care vor să le spele la mașină. Foile adezive ale acestui instrument nu ajută, însă, întotdeauna. Sigur ți s-a întâmplat și ție să pui haine în mașina de spălat și, la finalul ciclului de spălare, să descoperi că articolele sunt pline de puf.
Există o modalitate foarte simplă prin care poți să îndepărtezi scamele de pe haine, fără să fie nevoie să te stresezi că nu se vor curăța suficient de bine. Playtech Știri îți explică ce să pui în mașina de spălat rufe. Nu, nu este vorba despre foile pentru uscător sau de cele folosite pentru a evita decolorarea hainelor.
Știai că doar punând în mașina de spălat un șervețel umed poți să scapi de puful de pe haine? S-ar putea să sune surprinzător, însă e cât se poate de real. Acest produs acționează precum un absorbant și adună toate reziduurile nedorite de pe diverse articole. Specialiștii îți recomandă să nu folosești mai mult de trei șervețele la o singură spălare.
În altă ordine de idei, este important să ai grijă să speli hainele cu țesături asemănătoare împreună. Sortarea rufelor poate să te ajute să scapi de scamele de pe ele. Prosoapele, puloverele sau alte articole predispuse la a acumula puf sau păr de animale trebuie curățate separat de țesăturile netede, cum ar fi bumbacul.
Întotdeauna, înainte de a seta programul de spălare la mașină, asigură-te că filtrul aparatului electrocasnic este curat. Dacă nu este curățat constant, degeaba folosești șervețele umede în încercarea de preveni problema.
Nu uita, de asemenea, să verifici instrucțiunile de pe etichetele hainelor. Producătorii arată mereu pe ele care e tipul potrivit de spălare pentru a nu se deteriora și cum să le cureți în formă adecvată țesăturii din care au fost fabricate.