Ai început să pregătești legume pentru sezonul de iarnă? Playtech Știri îți explică cum poți să pui ardei iuți la sterilizat pentru perioada rece din an. Află în rândurile de mai jos de ce ingrediente ai nevoie și ce trebuie să pui în borcane pentru ca legumele să se mențină tari și crocante.
Ardeii iuți sunt utilizați la scară largă în bucătării din întreaga lume. Dacă și ție îți plac, fără îndoială ai încercat să îi pregătești în conserve sau borcane pentru sezonul de iarnă. Fiecare gospodină are propria rețetă pe care o urmează pentru a se bucura de un rezultat perfect.
Poți pune ardei iuți simpli în borcanele pentru iarnă sau îi poți pregăti sub formă de mix cu ardei care să nu fie picanți. Folosește produsele care îți plac și ai încredere în propriul tău gust. Dacă ești alergică la ardeii iuți, este bine să folosești mănuși cât timp lucrezi cu ei.
Nu este deloc dificil să pui ardei iuți la murat pentru sezonul de iarnă. Una dintre cele mai comune probleme semnalate de gospodine însă, are legătură cu frăgezimea legumelor odată ce sunt scoase din borcanele în care au fost pregătite.
Există un ingredient pe care îl poți folosi pentru a schimba textura ardeilor iuți, în așa fel încât atunci când îi consumi să nu fie moi, ci tari. Este vorba despre zahăr sau mierea de albine, în funcție de preferințele pe care le ai.
Playtech Știri îți prezintă în rândurile de mai jos o rețetă simplă de ardei iuți pe care o poți folosi pentru a pune legumele la murat pentru perioada rece din an.
Ingrediente:
Mod de preparare: