07 sept. 2022 | 21:06

Ce să faci în fiecare joi ca să scapi de necazuri. Ce spune o tradiție veche

Știri generale
Ce să faci în fiecare joi ca să scapi de necazuri. Ce spune o tradiție veche
Ce sa faci in fiecare joi ca sa scapi de probleme

Dacă ești superstițios și crezi în leacurile băbești transmise din generație în generație, atunci iată câteva trucuri pe care trebuie să le faci în fiecare zi de joi, pentru ca totul să îți meargă bine, să ai parte de bunăstare, belșug și mult noroc. Mai exact, iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a scăpa de toate necazurile.

Obiceiuri pe care e bine să le faci în fiecare joi, pentru a avea noroc

Încă din cele mai vechi timpuri, vârstnicii știuai că totul le va merge ca pe roate și vor scăpa de spiritele rele și de tot ghinionul, dacă vor face câteva ritualuri de bunăstare în fiecare zi de joi. Ce pași urmau cu sfințenie bătrânii.

În primul rând, femeile își spălau părul în fiecare joi, pentru a avea noroc în dragoste. Legendele spun că domnițele care își reîmprospătează podoaba capilară în a patra zi a săptămânii vor avea parte doar de belșug și noroc în iubire. Vor găsi un partener care să le adore, să le fie fidel și să le facă toate poftele.

Un alt truc este să porți nuanțe de mov și violet. Se spune că aceste culori mistice ar avea puteri nebănuite și vor atrage numai lucrurile bune în viața ta. Mai mult de atât, e recomandat în ziua de joi să porți și pietre precum ametiste, safire și opale.

Citește și Ce să ții în bucătărie pentru a avea noroc la bani. Trebuie pus într-un borcan

De asemenea, dacă ai probleme care te frământă în toiul nopții, bătrânii de pe vremuri își aprindeau o lumânare de culoare albastră, pentru a avea parte de un somn liniștit.

Ce se întâmplă dacă sufli în lumânările tortului aniversar

Dacă nu poți să dormi, folosește-te de arome de angelică, ghimbir sau scorțișoară. Se spune că lumânările violet ajută la împlinirea dorințelor și te ajută să evoluezi din punct de vedere social și alungă definitiv ghinionul din viața ta.

În Statele Unite ale Americii există o tradiție veche, conform căreia lumânările de pe tortul aniversar îți pot influența viața sentimentală.

Cu alte cuvinte, unii oameni cred că dacă reușești să stingi toate lumânările în același timp te vei căsători în anul următor și vei avea parte de o viață fericită și o căsnicie ca în povești.

Parteneri
Cine sunt concurenții de la "Insula Iubirii". Surprize mari la Antena 1
Redactia.ro
”Acord total!”. Ianis Hagi s-ar fi înțeles cu noua echipă
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Tot mai mulți tineri, bolnavi de cancer. Care ar putea fi cauza
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
S-a vândut o CELEBRĂ CLĂDIRE din România. A fost construită în urmă cu mai mult 80 DE ANI
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro