Ce să faci cu salariul în fiecare lună ca să alungi sărăcia. Așa vei avea mare noroc la bani

Ce să faci cu salariul în fiecare lună ca să alungi sărăcia. Așa vei avea mare noroc la bani
Ce să faci cu salariul în fiecare lună ca să alungi sărăcia.

Credințele populare despre noroc atrag fericirea în casa ta. Cu ajutorul lor vei alunga sărăcia. Credințele populare despre noroc atrag fericirea în casa ta. Cu ajutorul lor vei alunga sărăcia. Înțelepciunea populară se transmite din generație în generație. Oamenii pun mare preț pe astfel de credințe, despre care se spune că îi protejează de necazuri.

Ce să faci cu salariul în fiecare lună ca să alungi sărăcia

Potrivit credințelor vechi, a nu alunga norocul, nu trebuie să scoți nimic din casă seara. De asemenea, se crede că, îndată ce soarele a dispărut peste orizont, spiritele rele au ieșit. Credințele vechi mai spun și că nu trebuie să faci curat seara, nici să arunci gunoiul și nici
să împrumuți bani. De ce? Pentru că riști să îți iei la revedere de la fericire și noroc pentru totdeauna.

Credințele vechi mai spun și că ar trebui să existe tot timpul ceva comestibil pe masă. Atunci, sărăcia nu o să te afecteze niciodată. Iar dacă într-o casă familia este unită, norocul nu va părăsi niciodată respectiva casă.

Pentru noroc și fericire în casă, poți să folosești amulete de casă. Aceste obiecte vor proteja familia și nu vor permite ca răul să ajungă a ușă. O altă credință spune că dacă nu vrei să te confrunți cu dificultăți financiare, trebuie să începi curățenia din pragul ușii. Trebuie să mături bine, după care să speli bine podeaua. O alta credință veche spune că pentru a-ți crește averea, nu trebuie să îți cheltui salariile imediat ce le primești.

Tehnica Feng Shui de atragere a banilor

Specialiștii în arta Feng Shui au și ei tehnici de atragerea banilor și prosperității. Ei cred că anumite locuri din casă sunt responsabile cu astfel de lucruri. Spre exemplu, ei cred că colțul de sud-est al locuinței este cel mai potrivit ca să păstrezi pușculița cu economii, care nu ar trebui niciodată să rămână goală. Acolo trebuie să ții o parte din banii obținuți din afaceri sau dintr-o anumită activitate profesională.

În colțul destinat banilor, trebuie să decorezi folosind nuanțe de verde, violet și auriu. Este ideal să amplasezi și flori sau decorațiuni din lemn natural în această zonă. Foarte potrivită ca să atragi și mai mult prosperitatea financiară este planta banilor sau Copacul Banilor.

Planta decorativă cu frunzele în formă de monede atrage banii, dar pentru asta, specialiștii Feng Shui sunt de părere că trebuie să pui o monedă în pământul din ghiveci, pentru a avea și mai mult noroc în plan financiar.