Ce să adaugi la final în fasolea bătută ca să iasă cremoasă. Ingredientul secret pe care îl pun bucătarii de top după ce închid focul
Dacă a pune o oală mare de fasole uscată pe aragaz să fiarbă la foc mic timp de câteva ore ți se pare o chestie de iarnă, s-ar putea să ratezi unele dintre cele mai bune mese de vară. Dar, pentru a face cea mai bună fasole bătută, gospodinele îți explică ce să adaugi la final în fasolea bătută ca să iasă cremoasă. Citește mai departe și vezi care este ingredientul secret pe care îl pun bucătarii de top după ce închid focul.
Fasolea este un aliment de vară
Uneori, gătitul unui lot mare de ceva la foc mic și lent este răspunsul pentru a reduce stresul de la cină. Și există întotdeauna oala instantanee, care face o treabă rapidă pentru a găti fasole uscată, fără a fi nevoie de oala cu aburi de pe aragaz.
Vezi și: De ce să arunci imediat prima apă în care ai fiert fasolea. Greșeala pe care o fac gospodinele
Odată ce fasolea este gătită și depozitată în frigider, este un avantaj pentru planificarea mesei, umplând cu ușurință salate satisfăcătoare de felul principal, salteuri și pâine prăjită, sau chiar fasolea bătută. Este genul de mese prietenoase de vară care sunt mai mult de asamblat decât de gătit.
Fasolea bătută vara, este la fel de bună ca iarna
Pentru a descoperi mai multe tactici de gătit cu fasole pentru vremea caldă, am apelat la câțiva bucătari și autori de cărți de bucate preferați pentru a afla cum pregătesc fasolea bătută vara și ce leguminoase sunt cel mai probabil să ia de pe raftul magazinului alimentar.
Vezi și: Cum se fierbe corect şi rapid fasolea uscată. Ce trebuie să faci după primul clocot
În același timp, am aflat și ce să adaugi la final în fasolea bătută ca să iasă cremoasă. Așa că, citește mai departe și află ingredientul secret.
Află ce să adaugi la final în fasolea bătută ca să iasă cremoasă
Astăzi, majoritatea oamenilor pregătesc fasolea bătută după rețete clasice, și extrem de gustoase. Dar, așa cum se întâmplă cu mai toate rețetele, inclusiv cea pentru fasolea bătută a suferit îmbunătățiri, iar unele fac din acest prepart unul cu adevărat cremos.
Conform gospodinelor, care au testat acest aspect, spun că există un truc și pe care ar trebi să-l folosească majoritatea gospodinelor. Așa că, iată ce să adaugi la final în fasolea bătută ca să iasă cremoasă.
Pentru început, trebuie să spunem că legumele sunt un ingredient principal, și cât mai multe, pentru a da acel gust de acasă, pe lângă asta, ingredientul secret, pe care trebuie să-l adaugi la final în fasolea bătută ca să iasă cremoasă, este oțetul.
Mai exact, spun acestea, se adaugă daor o lingură de oțet în compoziția preparatului, iar acesta va face minuni și vei avea fasolea bătută extrem de cremoasă.
Secretul este ca lingura de oțet să o adaugi la final, când totul este fiert. Tot ce trebuie să faci după, este să mesteci bine fasoea bătută cu oțetul, iar rezultatul va fi unul delicios. Așa că, vă urmăm Poftă buna!