Ce s-ar fi întâmplat chiar înainte să moară Nelu Ploieșteanu. Momente tulburătoare

de: Anca Lupescu
13 04. 2021

Nelu Ploieșteanu a murit după ce s-a infectat cu covid-19. Vestea morții sale a venit ca un șoc pentru familie și apropiați, dar și pentru fani. Pe lângă virusul pe care l-a luat, artistul avea deja probleme la plămâni, motiv pentru care organismul său a cedat.

Ce s-ar fi întâmplat chiar înainte să moară Nelu Ploieșteanu

Elena Mitriță, partenera lui Nelu Ploieșteanu a vorbit despre pierderea enormă din viața ei. Artistul fusese internat la Spitalul Floreasca, având dificultăți respiratorii grave. Ea a vorbit despre neregulile din spitale și a spus cum au fost ultimele momente din viața soțului ei.

Elena Mitriță a adus acuzații infirmierelor din Spitalul Floreasca, spunând că nu au avut grijă de soțul ei, deși ar fi primit bani pentru asta.

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul și câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să își caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID, a mărturisit soția artistului la Prima TV.

Acuzații grave din partea familiei lui Nelu Ploieșteanu

În plus, familia lui Nelu Ploieșteanu susține că starea lui se îmbunătățise, iar medicii l-au lăsat acasă, înainte să se degradeze.

„L-am dus la spital. I-au făcut investigațiile,  i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine și vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat.  Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienți cu plămânii inflamați nu îi lași la oxigen puțin, a continuat soția lui Nelu Ploieșteanu.

Au fost probleme și cu înmormântarea artistului. În timp ce ginerele artistului a mers să ridice sufletul neînsuflețit al acestuia, el a spus că a găsit mai multe nereguli și că nu erau respectate anumite măsuri impuse în pandemie.

„Toți cei de acolo nu erau echipați, nu aveau mănuși, nu aveau măști. Virusul ăsta unde este? Să îmi spună parlamentarii, medicii. O să spun multe, a declarat Elena Mitriță.