Ce s-a observat în timpul discursului lui Klaus Iohannis. CTP a sesizat imediat acest detaliu

Ce s-a observat în timpul discursului lui Klaus Iohannis. CTP a sesizat imediat acest detaliu

Gazetarul a observat pentru prima dată lucruri noi la președintele României. După atâtea discursuri ținute de acesta, cel de aseară a fost unul care i-a atras atenția. Ce părere are CTP despre Klaus Iohannis?

Ce s-a observat în timpul discursului lui Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu, a observat mai multe lucruri la discursul ținut de președintele României. Ieri a fost primul discurs ținut de Klaus Iohannis, după ce a intrat în vigoare ordonanța militară. Potrivit gazetarului, este cel mai bun discurs pe care președintele l-a avut până acum. Acesta a avut un ton și un conținut perfect. CTP mai spune că toată lumea ar fi trebuit să înțeleagă acest mesaj, dar și să țină cont de spusele lui.

„Discursul președintelui mi s-a părut bun și potrivit ca ton, conținutcomunicare umană. Este cel mai bun discurs pe care l-am auzit de la Klaus Iohannis de când îl știu ca politician. Trebuie să fii sau cu totul nesimțit, sau tâmpit, ca sa nu îl iei în seamă.
De data aceasta, Klaus Iohannis chiar a vorbit tuturor românilor. Eu nu am ce să decriptez. Orice om de bun simț și cu un coeficient de inteligență medie sau peste medie nu poate să nu țină seama de cele spuse în acest discurs. Tocmai în asta constă forța acestui discurs, că nu mai necesită alte comentarii. Îl înțelegi, ții seama de el sau nu.”, a spus Popescu, conform digi24.ro.

Ce s-a observat în timpul discursului lui Klaus Iohannis. CTP a sesizat imediat acest detaliu
Ce s-a observat în timpul discursului lui Klaus Iohannis. CTP a sesizat imediat acest detaliu

Iohannis s-a adresat persoanelor în vârstă

Președintele a făcut ieri un apel la persoanele în vârstă, acesta i-a rugat să aibă grijă și să nu iasă din casă. Virusul este foarte periculos, așa cum se știe deja, mai ales la persoanele în vârstă. Astfel le recomandă că de la intrarea ordonanței în vigoare, să nu iasă din casă decât dacă este necesar, și să evite sub orice formă contactul cu alte persoane, chiar dacă le este greu. Această măsură este cea mai sigură pentru pensionari.

„Dragi pensionari, nu vă expuneți inutil unui risc uriaș! Limitați orice deplasare în afara domiciliului, cu excepția celor de strictă necesitate! Este singura cale prin care puteți sa va protejați și să îi protejați ți pe ceilalți de boală și suferință pe care le provoacă acest virus.
Dragi români, într-o cumplită ironie a sorții, a-i ajuta pe ceilalți înseamnă astăzi și în săptămânile care vor veni a sta departe de ei. Oricât de crud și paradoxal ar suna acest lucru, este adevarat. Menținerea distanțării sociale este calea care ne va scoate la lumina după această incredibil de dificilă perioadă. Să avem, așadar, în aceste zile mare grija de părinții și bunicii noștri, dar de la distanță”, este o parte din mesajul președintelui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI