13 iul. 2020 | 19:04

Ce s-a întâmplat la Știrile PRO TV, după ce Andreea Esca a fost diagnosticată cu coronavirus. Cine a apărut pe post

Știri generale
Ce s-a întâmplat la Știrile PRO TV, după ce Andreea Esca a fost diagnosticată cu coronavirus. Cine a apărut pe post

Conform informațiilor CanCan, Andreea Esca ar fi confirmată pozitiv cu COVID-19, iar în aceste momente ar fi deja internată în spital. Vedeta PRO TV ar fi venit în contact cu virusul la petrecerea de inaugurare a Hotelului Novum by the Sea, eveniment controversat. CTP: „Dacă se confirmă că e bolnavă, poate fi o lecție pentru cei din Piața Victoriei care nu cred în coronavirus.”

Oana Andoni a apărut în locul Andreei Esca la Știrile PRO TV după ce vedeta postului a fost diagnosticată cu COVID-19

În urmă cu două săptămâni, zeci de vedete, influenceri și persoane din lumea showbiz-ului și a televiziunii au participat la inaugurarea Hotelului Novum by the Sea, complex de patru stele din stațiunea Olimp. Evenimentul a fost mediatizat de PRO TV, care a avut și o echipă de filmare la fața locului.

La petrecere au participat mai mult de 50 de persoane care nu au purtat măști de protecție și nu au respectat regulile de distanțare socială, în pofida faptului că se aflau într-un spațiu acoperit.  La un moment dat, distacția s-a mutat în aer liber, acolo unde Delia a susținut un concert în fața mulțimii care dansa fără canoane.

  • La scurt timp, apare și o echipă a televiziunii PRO TV, care îi ia declarații creatoarei de modă Adina Buzatu, fără să poarte mască, nici reporterul, nici cameramanul, nici cele două femei intervievate.

CTP: „Poate va fi o lecție pentru cei din Piața Victoriei care nu cred în coronavirus”

Controversa se așterne pe fondul unei nedreptăți. Mai exact, PRO TV a confirmat, vineri, infectarea cu noul coronavirus a câtorva angajați din televiziune, după ce, înainte cu o zi, reprezentanții trustului trimiseseră redacțiilor notificări prin care le interzic jurnaliștilor să scrie despre angajații infectați cu COVID-19 ai postului. Despre acest fapt, gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că ideea înștiințării aparține jurnaliștilor, nu părții editoriale a postului lansat în 1995.

Cât despre posibila infectare a vedetei PRO TV, CTP declară că aceasta ar trebui „să dea un scurt comunicat, fiind vorba despre un subiect de interes public”, iar dacă este adevărat, „poate va fi o lecție pentru cei din Piața Victoriei care nu cred în coronavirus”, făcând referire la sutele de manifestanți adunați, duminică seară, în Capitală, care contestă existența virusului și se opun măsurilor de carantinare și de izolare.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro