Ce s-a întâmplat la Știrile PRO TV, după ce Andreea Esca a fost diagnosticată cu coronavirus. Cine a apărut pe post

Conform informațiilor CanCan, Andreea Esca ar fi confirmată pozitiv cu COVID-19, iar în aceste momente ar fi deja internată în spital. Vedeta PRO TV ar fi venit în contact cu virusul la petrecerea de inaugurare a Hotelului Novum by the Sea, eveniment controversat. CTP: „Dacă se confirmă că e bolnavă, poate fi o lecție pentru cei din Piața Victoriei care nu cred în coronavirus.”

Oana Andoni a apărut în locul Andreei Esca la Știrile PRO TV după ce vedeta postului a fost diagnosticată cu COVID-19

În urmă cu două săptămâni, zeci de vedete, influenceri și persoane din lumea showbiz-ului și a televiziunii au participat la inaugurarea Hotelului Novum by the Sea, complex de patru stele din stațiunea Olimp. Evenimentul a fost mediatizat de PRO TV, care a avut și o echipă de filmare la fața locului.

La petrecere au participat mai mult de 50 de persoane care nu au purtat măști de protecție și nu au respectat regulile de distanțare socială, în pofida faptului că se aflau într-un spațiu acoperit.  La un moment dat, distacția s-a mutat în aer liber, acolo unde Delia a susținut un concert în fața mulțimii care dansa fără canoane.

  • La scurt timp, apare și o echipă a televiziunii PRO TV, care îi ia declarații creatoarei de modă Adina Buzatu, fără să poarte mască, nici reporterul, nici cameramanul, nici cele două femei intervievate.

CTP: „Poate va fi o lecție pentru cei din Piața Victoriei care nu cred în coronavirus”

Controversa se așterne pe fondul unei nedreptăți. Mai exact, PRO TV a confirmat, vineri, infectarea cu noul coronavirus a câtorva angajați din televiziune, după ce, înainte cu o zi, reprezentanții trustului trimiseseră redacțiilor notificări prin care le interzic jurnaliștilor să scrie despre angajații infectați cu COVID-19 ai postului. Despre acest fapt, gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că ideea înștiințării aparține jurnaliștilor, nu părții editoriale a postului lansat în 1995.

Cât despre posibila infectare a vedetei PRO TV, CTP declară că aceasta ar trebui „să dea un scurt comunicat, fiind vorba despre un subiect de interes public”, iar dacă este adevărat, „poate va fi o lecție pentru cei din Piața Victoriei care nu cred în coronavirus”, făcând referire la sutele de manifestanți adunați, duminică seară, în Capitală, care contestă existența virusului și se opun măsurilor de carantinare și de izolare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI