Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Dan Bittman și Alexandra Ungureanu. Momentul genial dintre cei doi

Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Dan Bittman și Alexandra Ungureanu. Momentul genial dintre cei doi
Alexandra Ungureanu față în față cu Dan Bittman

Alexandra Ungureanu de ceva vreme este în barca celor de la Kanal D. Carismatica solistă realizează o emisiune pe canalul de Yotube al postului TV.  Cel mai recent invitat al artistei la „Duet cu Alexandra” a fost Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Printre multe subiecte atinse de cei doi s-a ajuns și la momentul de început al carierei cântăreței și reacțiile lui Dan Bittman pe această temă.

Alexandra, de la scenă la Youtube

Una din cele mai impresionante voci din muzica românească actuală, Alexandra Ungureanu, a decis să facă o schimbare. Poate și din lipsa de concerte, vedeta s-a reorientat și a decis să accepte oferta Kanal D. Mai nou realizează, exclusiv online, un show inedit. Denumit „Duet cu Alexandra”, propune duete muzicale LIVE cu artiști importanți din România. Până acum au fost trei ediții. Primii invitați ai artistei au fsot Theo Rose și Florian Rusu.

Sub titulatura de theXclusive, Kanal D le propune telespectatorilor săi mai multe proiecte, doar pe platforma Youtube. În afară de show-ul Alexandrei Unguranu, Kanal D mai difuzează alte șase proiecte. Este vorba “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”

Alexandra Ungureanu față în față cu Dan Bittman

Ultima ediție din „Duet cu Alexandra”, transmisă LIVE pe Youtube, i-a adus față în față pe Alexandra Ungureanu și celebrul solist Holograf, Dan Bittman. În afară de ineditele momente de cântat LIVE, cei doi au vorbit despre industria muzicală românească și nu numai. Emoționată că va sta de vorbă cu Dan Bittman, Alexandra Ungureanu declara la începulul show-ului ”Am niste emotii…! ”.

Ulterior, cei care au urmărit show-ul au aflat și de ce era Alexandra atât de emoționată. La începutul carierei sale, Alexandra Ungureanu a avut parte de un feedback important din partea lui Dan Bittman. Solistul a și susțint-o, moral cel puțin, în cariera de viitoare solistă. În afară de asta, Alexandra Ungureanu a mai dezvăluit că pe vremea când era un copilandru, era prezentă în emisiunile realizate de solist.

“Că de emoţionată mă ştii, de când eram mică şi veneam la tine, la emisiune. În momentul în care ne-am cunoscut şi lumea nu mă ştia, nu eram lansată, feedback-ul pe care l-am avut de la tine atunci, pentru timbrul meu, a fost una dintre cele mai faine chestii.”,  i-a marturisit Alexandra Ungureanu invitatului său.

Emisiunea Alexandrei de pe Youtube a reușit să coaguleze un număr important de fani. Show-ul realizat de Alexandra Ungureanu este difuzat în fiecare zi de luni și miercuri pe canalul de Youtube al celor de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI