Ce s-a întâmplat la perchezițiile din casa lui Brigitte Pastramă. Poliția Română a emis primele concluzii

Ce s-a întâmplat la perchezițiile din casa lui Brigitte Pastramă. Poliția Română a emis primele concluzii
Brigitte Pastramă, Florin Pastramă, măști, Poliție, afacere ilegală

Brigitte și Florin Pastramă se confruntă cu mari probleme! Procurorii le-au percheziționat casa vedetelor după ce s-a aflat că au desfășurat o afacere ilegală, dar abia acum s-a explicat ce s-a întâmplat la locuința lor.

Probleme pentru Brigitte și Florin Pastramă. Ce au descoperit autoritățile

Brigitte și Florin Pastramă au primit o vizită neașteptată din partea procurorilor chiar în această dimineață, după ce autoritățile au aflat că aceștia s-ar ocupa cu o afacere ilegală ce le-a adus foarte mulți bani.

Din păcate, pandemia le-a pus bețe în roate celor două vedete, așa că Brigitte și Florin Pastramă au fost nevoiți să se orienteze rapid către diferite afaceri pentru a reuși să își susțină stilul de viață. Chiar dacă ei au deschis o shaormerie, veniturile le-au scăzut.

Ce afacere ilegală au desfășurat Florin și Brigitte Pastramă

Cei doi au vândut pe tot parcursul anului 2020 măști de protecție contrafăcute, ce semănau cu unele semnate de branduri de lux. Brigitte și Florin Pastramă s-au îmbogățit de pe urma produselor ce aveau prețuri cuprinse între 70 și 90 de lei.

De-a lungul anilor, Brigitte s-a implicat în tot felul de afaceri, dar pandemia i-a dat peste cap toate planurile. Astfel, bruneta și soțul ei s-au decis să se implice într-o afacere cu măști contrafăcute pentru a reuși să câștige sume mari.

Anunțul făcut de Poliția Română. Ce se întâmplă cu cei doi

Poliția a emis un comunicat oficial cu privire la ce s-a petrecut în casa pe care o dețin Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi vindeau măști ce aveau logo-urile unor case precum Fendi, Louis Vuitton și Gucci. Fiind contrafăcute, produsele nu aveau cum să protejeze persoanele.

De asemenea, au fost emise mandate de aducere pe numele celor două vedete, iar Brigitte și Florin Pastramă o să fie audiați la sediul Poliției Sectorului 2 pentru a afla totul despre afacerea ilegală de care s-au ocupat în ultima perioadă.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.”, se arată în comunicatul Poliției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI