Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Peter Imre. Cine l-a condus pe ultimul drum pe regretatul afacerist

Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Peter Imre. Cine l-a condus pe ultimul drum pe regretatul afacerist
Peter Imre a fost condus pe ultimul drum.

Peter Imre a fost condus pe ultimul drum. Celebrul om de afaceri și analist financiar a fost înmormântat la Cimitirul Calvin din București. La ceremonia desfășurată în cartierul Giulești au participat mai multe persoane care l-au cunoscut pe bărbat sau au lucrat cu el de-a lungul timpului. Omul de afaceri a încetat din viață pe data de 1 iulie la un spital din Capitală. Acesta avea 60 de ani și suferea de o boală incurabilă.

Peter Imre a fost condus pe ultimul drum: ce s-a întâmplat la înmormântare?

Peter Imre a fost condus în cursul zilei de luni pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Calvin din București. La ceremonie au participat oameni care l-au apreciat și au lucrat de-a lungul timpului cu acesta.

Omul de afaceri a încetat din viață în cursul zilei de 1 iulie la vârsta de 60 de ani. Fostul director general al Adevărul Holding a fost condus pe ultimul drum pe data de 4 iulie. Peter Imre a murit după o lungă luptă cu cancerul.

Cel din urmă era căsătorit cu fiica fostului ministru de Externe. Cortegiul funerar a inclus și persoane care au lucrat alături de bărbat, pe lângă familie și apropiați. Aceștia au participat la slujba de înmormântare, după care au asistat la înhumarea regretatului om de afaceri.

,,Era un om cum nu sunt mulți”

Jurnalistul și politicianul Cozmin Gușă s-a numărat printre vocile care au comentat cu regret pierderea afaceristului. El a postat un mesaj comemorativ în mediul online. Acesta a subliniat că analistul financiar a cunoscut toți oamenii importanți ai României din ultimii 30 de ani.

„Celor care l-ați cunoscut pe Peter nu are rost să vă spun lucruri în plus despre el, ceilalți trebuie să știți că era un om cum nu sunt mulți, a trăit o viață ca un roman de aventuri, a cunoscut lumea și oamenii cu o mare profunzime, a avut prieteni buni pe toată planeta, fapt care i-a permis să facă lucruri și legături excepționale.

A cunoscut toți oamenii importanți ai României din ultimii 30 de ani, pe majoritatea i-a ajutat în momente decisive… Peter a fost singurul corporatist pe care-l cunosc și care și-a folosit influența mereu ca să facă lucruri pentru România sau prieteni… (..)

De vreo 15 ani îi ziceam Petrică, iar el a primit cu plăcere faptul că i-am românizat numele, o să-mi lipsească mult de tot sfaturile sau glumele lui, la fel ca tuturor celor care l-au cunoscut bine.”, a scris Cozmin Gușă, pe una dintre rețelele de socializare.