Ce avere colosală are Marina Meleșcanu, fosta soție a regretatului Peter Imre

Ce avere colosală are Marina Meleșcanu, fosta soție a regretatului Peter Imre
Ce avere detine Marina Melescanu, sotia lui Peter Imre

Ce avere colosală are Marina Meleșcanu, fosta soție a regretatului Peter Imre. Marina Meleșcanu, 53 de ani, soția lui Peter Imre, este fiica fostului ministru Teodor Meleșcanu. Medic stomatolog de profesie și cadru didactic cu o activitate intensă în cadrul Facultății de medicină dentară din București, Marina Meleșcanu este o femeie realizată din punct de vedere financiar.

Marina Meleșcanu, o femeie realizată financiar. Ce avere are soția lui Peter Imre, decedat vineri seară

Omul de afaceri Peter Imre a decedat la vârsta de 60 de ani, vineri seară, în urma unei lungi suferințe provocate de cancer. Soția sa este fiica fostului ministru de Externe Teodor Meleșcanu, Marina.

Marina și Peter Imre s-au căsătorit legal în toamna anului 2006, fiind vechi prieteni, de mai bine de 10 ani, la acea vreme. Din ultima declarație de avere depusă de profesoara universitară se poate afla că pe soț, de fapt, îl chema Imre Petre Ludovic.

Marina Meleșcanu a făcut liceul în Elveția

Marina Meleșcanu a făcut liceul în Elveția, dar și-a luat bacalaureatul la București, depinzând, probabil, de activitatea diplomatică a tatălui său. Astfel, în anul 1998, termină Facultatea de medicină dentară și în 2005 își susține cu succes teza de doctorat.

Marina Meleșcanu, membră în conducerea facultății, din cadrul Universității de medicină și farmacie „Carol Davila”, a reușit, de-a lungul timpului, să agonisească o avere frumoasă, alături de cel care i-a fost soț.

Marina Meleșcanu are mai multe proprietăți imobiliare

Marina Meleșcanu deține mai multe terenuri și apartamente în București sau județul Ilfov, parte din ele moștenite sau dobândite împreună cu soțul Peter Imre.

Cele mai impresionante bunuri declarate de Marina Meleșcanu sunt colecția de artă deținută și evaluată la 62.000 de euro sau colecția de bijuterii care valorează 40.000 de euro.

Ce credite are de returnat Marina Meleșcanu

Marina Meleșcanu Imre, ca antreprenor privat, a susținut o companie privată, din zona Dorobanți, din București cu un împrumut de peste 360.000 de lei. De asemenea, până în 2032, însă ea trebuie să returneze peste 170.000 de euro și dobânzi, pentru a acoperi două credite încheiate făcute în urmă cu 10 ani.

În fiecare lună, Marina Meleșcanu Imre încasează, adunat, în jur de 10.000 de lei, din activitatea didactică universitară și de la Colegiul medicilor stomatologi. De asemenea, din chirii anuale, își mai rotunjește veniturile cu încă 34.000 de lei.

Cine a fost mama Marinei Meleșcanu

Marina Meleșcanu Imre este fiica fostului diplomat și ministru, cu regretata sa soție, Felicia Meleșcanu, fostă prezentatoare TV, decedată în anul 2004.

Nu în ultimul rând, Peter Imre a mai avut o relație în tinerețe din care a rezultat un copil, iar până la căsătoria cu Marina Meleșcanu el s-a făcut remarcat prin relația pe care a avut-o cu prezentatoarea TV, Corina Dănilă.