Ce s-a întâmplat la înmormântarea fetiței ucise în Dâmbovița. Tot satul a plâns-o pe Adriana Mihaela Fieraru

Ce s-a întâmplat la înmormântarea fetiței din Dâmbovița ucisă de olandezul controversat care s-a sinucis după ce a comis crima?

Ce s-a întâmplat la înmormântarea fetiței ucise în Dâmbovița de un cetățean olandez? Tot satul a plâns-o pe Adriana Mihaela Fieraru.

Ce s-a întâmplat la înmormântarea fetiței ucise în Dâmbovița?

Pedofilul olandez Johannes Visscher (46 de ani), zis ”Joop”, acuzat de uciderea fetiței din Gura Șuții, județul Dâmbovița, s-a sinucis luni după-amiază, 23 septembrie. Acum, nici călăul nu e, nici pic de lacrimi în ochii familiei Fieraru, care și-a îngropat copilul, joi, 26 septembrie.

În jurul orei 13, cortegiul funerar a plecat de la casa familiei Fieraru. Aproape tot satul a venit să o conducă pe Mihaela pe ultimul drum și să îi fie alături familie în momentul tragic. Printre ei s-au numărat și copii, colegi de școală ai copilei, care și-au făcut și tricouri cu poza fetei. Conform antena 3, în aceste momente grele, familia ftei a precizat că nu dorește despăgubiri, ci dreptate pentru pruncul lor.

Ce s-a întâmplat la înmormântarea fetiței din Dâmbovița ucisă de olandez
Ce s-a întâmplat la înmormântarea fetiței din Dâmbovița ucisă de olandez?

”Ne-a nenorocit pe toată viața”

Înainte să o conducă pe ultimul drum pe Mihaela, mama sa a declarat pentru România TV că, după ce o va îngropa, nu crede că va mai avea putrea să respire în continuare. De asemenea, mama a povestit, îndurerată, că fratele mai mic al Mihaelei crede că sora lui doarme acum, iar mâine totul va reveni la normal.

„Era un copil nevinovat, venea de la şcoală! Ne-a nenorocit pe toată viaţa! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii şi mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni. O să înnebunesc după înmormântarea fiicei mele. Nu ştiu ce se va întâmpla!

Rog toată poliţia, toată România să facă dreptate! Să nu se muşamalizeze că el s-a omorât… Nu e adevărat nimic. Rog pe toată lumea să se facă dreptate şi pentru copilaşul meu că e un copil nevinovat. O fetiţă căreia i-a luat zilele. Are pe ea numai tăieturi… I-a nenorocit fraţii şi pe noi. După moartea ei, cred că nu mai apuc şase săptămâni”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI