Ce s-a întâmplat, la început, între Andreea Bălan și Tiberiu Argint. ”Nici măcar nu o băga în seamă!” Ce a făcut artista

de: Ana Chivu
09 07. 2020

Telenovela momentului continuă! Ea, în prag de divorț, dar deja cu inima pe jar pentru un alt bărbat. El, tânăr, chipeș și devreme acasă. Povestea de la valurile mării dintre Tiberiu și Andreea nu a fost de ieri pe azi. Ce s-a întâmplat la început între ei?

Ce s-a întâmplat la început între Tiberiu Argint și Andreea Bălan?

Deși relația lor pare ieșită ieri la iveală, lucrurile nu stau chiar așa. Legătura dintre noii amorezi s-a creat la ziua de naștere a Andreei. Conform cancan.ro, povestea de iubire dintre Andreea și Tiberiu a început încă din urmă cu o lună, după ce o prietenă, care se zonește că ar fi fost Andreea Antonescu, i l-a prezentat pe bărbat. Se pare că acesta se încadra în tiparul cântăreței, motiv pentru care mai tare i-au strălucit ochii după el. Toți bărbații cunoscuți din viața blondinei se mulează pe aceleași caracteristici fizice – înalți, bruneți, cu ochii migdalați și cu profesii de drum lung. Începutul lor a fost la ziua de naștere a artistei.

Tiberiu Argint a fost la petrecerea aniversară a Andreei

La minutul 08:22 poate fi văzut cum este alături de Dragoș, noul amorez al celeilalte jumătăți a trupei Andre, făcând poze neîncetat și bucurându-se de momentul spectaculos al serii – introducerea tortului în peisaj. În urmă cu câteva săptămâni, Andreea a dat o petrecere la ea acasă unde i-a invitat pe cei mai apropiați și dragi oameni, printre care s-a aflat și Tiberiu Argint, alături de care a stat toată seara iubitul Andreei Antonescu. Cei doi și-au consumat legătura sentimentală în principal în apartamentul bărbatului care se află pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Conform sursei citate, juratul de la „Te cunosc de Undeva” îl vizitează frecvent, iar pentru a nu fi recunoscută alege mereu să poarte o perucă.

„Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu”

„Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”
Sursa apropiată cuplului (Sursa: ciao.ro)