Ce s-a întâmplat la 1 an după moartea lui Kobe Bryant. Familia a făcut anunțul

Ce s-a întâmplat la 1 an după moartea lui Kobe Bryant. Familia a făcut anunțul
Anunțul familiei la un an de la moartea lui Kobe Bryant?

A trecut un an de la tragedia în care au murit Kobe Bryant și una din fiicele sale. Ce s-a întâmplat acum și care este anunțul care i-a luat prin surprindere pe fanii celebrului sportiv? Familia a dat vestea.

Anunțul familiei. Ce s-a întâmplat la 1 an de la moartea lui Kobe Bryant

Dispariția tragică a lui Kobe Bryant și a uneia din fiicele sale încă este plânsă și acum de familie și de fanii sportivului. Ancheta încă este în derulare la un an de la moartea acestora, iar concluzia experților e din ce în ce mai aproape, informează RMC Sport.

Lumea sportului a traversat o perioadă foarte grea atunci când s-a aflat de decesul brusc al baschetbalistului. Mai exact, vedeta echipei LA Lakers s-a stins din viață în cursul zilei de duminică, 26 ianuarie 2020, la doar 41 de ani.

Din păcate, fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani, se afla și ea în elicopter în drum spre California. Alte șapte persoane au murit în teribilul accident, inclusiv pilotul aparatului. Vanessa Bryant şi apărătorii ei au susținut într-un număr de 72 de pagini că prăbușirea din Calabasasa ar fi putut fi evitată, iar potrivit văduvei sportivului pilotul Ara Zobayan ar fi făcut erori grave de apreciere în timpul zborului.

Soția sportivului a dat în judecată compania de elicoptere

De asemenea, ea a cerut socoteli angajatorului pilotului și operatorului aparatului, timp în care a dat în judecată compania. Compania de elicoptere a atacat și ea doi controlori de trafic aerian.

Vanessa a cerut explicații și autorităților locale din Los Angeles și departamentului șerifului din stat pentru divulgarea unor fotografii din ziua accidentului. Situația s-a afundat cu atât mai mult pentru că mama sa îi cere bani sub motivul că soțul ei i-ar fi promis înainte să moară că „va avea grijă de ea până la sfârşitul zilelor ei”.

Ancheta Consiliului Național pentru Siguranța în Transporturi este în curs de finalizare, urmând ca toate concluziile să fie prezentate pe data de 9 februarie, anunțând astfel cea mai probabilă cauză a prăbușirii.

  • Bryant a lăsat în urma sa un imperiu

„În 2016, Bryant a fondat compania media Granity Studios, iar prin intermediul ei a realizat un scurt metraj animat scris de el, denumit „Dear Basketball”. Filmul a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scurt metraj de animație în 2018. Granity a mai lansat o serie de cărți pentru adolescenți, dar și autobiografia lui Kobe Bryant: „The Mamba Mentality: How I Play”. Alături de Nike și Los Angeles Boys & Girls Club, Bryant a creat „Mamba league”, o ligă de baschet pentru tineri care oferea acces gratuit copiilor la acest sport. Totodată, Bryant a lansat „Mamba Sports Academy”, iar duminică, când s-a prăbușit cu elicopterul, se îndrepta către un meci al academiei sale”, arată digi24.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI