Antonia și Alex Velea s-au logodit. Inelul pe care el i l-a oferit e inedit, rar vezi așa ceva

Antonia și Alex Velea s-au logodit. Inelul pe care el i l-a oferit e inedit, rar vezi așa ceva
Antonia și Alex Velea s-au logodit

E fericire mare în familia Antoniei și a lui Alex Velea. După ani buni de relație, artistul a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor săi și i-a oferit o bijuterie superbă.

Antonia și Alex Velea s-au logodit

Antonia a acceptat cererea în căsătorie, iar artistul a anunțat evenimentul pe pagina sa de Instagram.

”A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea pe Instagram.

La această postare mulți fani și prieteni ai artistului au reacționat, iar Antonia a ținut să întărească răspunsul dat, comentând pe Instagram.

”Daaaaaaaaaa o mie de ori!”, a scris și Antonia.

Antonia și Alex Velea sunt un cuplu sudat. Cei doi au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Artistul a mai fost căsătorit, la fel și Antonia. Aceasta a divorțat de Vincenzo Castellano, bărbatul alături de care are o fetiță, pe nume Maya.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproape 7 ani și o relație discretă. Ea a reușit recent să divorțeze oficial de tatăl fetiței sale, iar acum este pregătită să se căsătorească cu iubitul ei.

Alex Velea și Antonia își doresc să se căsătorească anul acesta

De altfel, Alex Velea a făcut dezvăluiri despre relația cu Antonia, recunoscând că iubirea lor este mai mare ca niciodată. Ei au trecut și prin clipe dureroase, pe care nu le vor uita.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri.

Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.

Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, spunea Alex Velea la Antena Stars.

Alex Velea anunța încă de la începutul anului că ar dori să se căsătorească anul acesta.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj”, spunea Alex Velea, la Xtra Night Show.

„Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a mai completat artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI