Ce s-a întâmplat în Mureș când Raed Arafat a apărut la centrul de vaccinare. E ceva inedit

Ce s-a întâmplat în Mureș când Raed Arafat a apărut la centrul de vaccinare. E ceva inedit
Raed Arafat: ”Numărul românilor care se vaccinează crește”

Autoritățile vorbesc la superlativ de campania de vaccinare anti-covid. Începută din 27 decembrie 2020, campania până la această oră are un număr de peste 4 milioane de români vaccinați. În majoritatea orașelor mari din țară românii merg să se vaccineze. Așa s-a întâmplat și în județul Mureș astăzi, dar motivația acestora a fost nu doar vaccinarea. Raed Arafat a anunțat ce s-a întâmplat în Mureș pe rețelele de socializare.

Numărul românilor care se vaccinează crește

Ultimul raport dat de Grupul de Comunicare Strategică arată că numărul românilor vaccinați crește.  Conform acestora, pe 22 mai numărul românilor vaccinați a crescut la 4.086.224 de persoane vaccinate cu toate vaccinurile existente. Cu alte cuvinte din ce în ce mai mulți români au decis să treacă de cealaltă parte a baricadei.

Cu toate astea există în continuare un număr deloc de neglijat de sceptici care refuză vaccinarea. Ca mai peste tot, și în județul Mureș lumea a mers și merge în continuare la centrele de vaccinare, în număr din ce în ce mai mare. Așa se face că în localitatea Beica de Jos, din județul Mureș, din ce în ce mai mulți români au fost vaccinați.

Raed Arafat vaccinează mureșenii

Un alt motiv pentru care localnicii din Beica de Jos au mers în număr mare la vaccinare a fost și prezența Secretarului de Stat, Raed Arafat. În a doua zi de vaccinare în județ Raed Arafat a reușit să mobilizeze un număr mare de români să se prezinte la centrele de vaccinare. Asta după ce ar fi anunțat că va face chiar domnia sa vaccinarea pacienților. În cursul zilei de astăzi Raed Arafat a vaccinat peste 160 de oameni în centrele de vaccinare din Beica de Jos, județul Mureș.

”Ne așteptăm să depășim cifra de 200 sau chiar mai mult.

Acțiunile în zonele rurale sunt foarte importante pentru că sunt mulți oameni care nu vin la centrele de vaccinare și așteaptă să vină cineva către ei.”, a declarat Raed Arafat.

Anunțul despre prezența sa în Beica de Jos, Raed Arafat îl făcea pe contul său de Facebook, în cursul zilei de azi:

”Azi ne-am deplasat in comuna Beica din Judetul Mures. O organizare impecabila si o dorinta de a se vaccina din partea populatiei, inclusiv persoane in varsta peste 70 sau 80 de ani. Pana la acest moment s-au vaccinat azi 308 persoane!

Felicitari tuturor, mai ales populatiei care a venit la caravana vaccinarii! Multumiri primariei Beica, Institutiei Prefectului, ISU Mures, UPU-SMURD Mures, DSP Mures, CNCAV si tuturor voluntarilor pentru actiunile reusite!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI