Ce s-a întâmplat în momentul în care 8 dintre victimele accidentului din Ialomița erau înmormântate. Tot satul a privit cu lacrimi în ochi

Ce s-a întâmplat în momentul în care 8 dintre victimele accidentului din Ialomița erau înmormântate. Tot satul a privit cu lacrimi în ochi
8 dintre victimele accidentului din Ialomița au fost înmormântate în aceeași zi: Foto: Click

Opt dintre victimele tragicului accident rutier produs în județul Ialomița au fost înmormântate în aceeași zi. Rudele acestora le-au condus pe ultimul drum, la Munteni Buzău, iar întreaga localitate a fost cuprinsă de lacrimi și tristețe. Toate cele opt persoane erau femei, care în ziua tragediei se îndreptau către locul de muncă.

8 dintre victimele accidentului din Ialomița au fost înmormântate în aceeași zi

În accidentul rutier care s-a produs, sâmbătă, în județul Ialomița, și-au pierdut viața 10 persoane. Opt dintre ele (Viorica Moise – 50 de ani, Aurelia Chiriţă – 31 de ani, Frusina Mirică – 44 de ani, Gabriela Botea – 41 de ani, Eugenia Drăgulin – 51 de ani, Irina Matei – 28 de ani, Alexandra Maria Badea – 22 de ani, Lucreţia Dan – 58 de ani) erau din localitatea Munteni Buzău și se îndreptau către locurile de muncă în acea zi, la trei supermarketuri care aparțin lanțului Mega Image.

Cele opt femei au fost înmormântate în aceeași zi, iar localitatea Munteni Buzău a fost cuprinsă de tristețe și lacrimi. Părinții și copiii victimelor le-au plâns trecerea în neființă, iar slujba religioasă a fost ținută de zeci de preoți. Mii de oameni s-au strâns să le conducă pe ultimul drum și au adus cu ei candele și flori. S-au rostit rugăciuni, iar biserica a devenit neîncăpătoare, astfel încât slujba s-a ținut afară.

Foto: Click
Foto: Click

Zece persoane au murit și alte 7 au fost rănite în tragicul rutier care s-a produs între un TIR și un microbuz cu navetiști pe pe DN2A, în satul Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu din județul Ialomița. Printre cei care și-au pierdut viața se numără șoferul microbuzului, Ștefan Cosmin (43 de ani) și șoferul de tir, Viorel Ștefan Ilie (43 de ani), cel care a produs accidentul rutier.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI