Ce s-a întâmplat în casa lui Emi Pian în Ajun de Crăciun. Lacrimi și durere, din nou

Ce s-a întâmplat în casa lui Emi Pian în Ajun de Crăciun. Lacrimi și durere, din nou
Momente emoționante în curtea lui Emi Pian

Au trecut aproximativ cinci luni de la moartea liderului Clanului Dudueinilor, Emi Pian. Lucrurile au evoluat în rău dela acel moment. Între timp, incusiv tatăl lui Emi Pian a decedat în închisoare, iar tensiunile dintre clanurile interlope au crescut.

Momente emoționante în curtea lui Emi Pian

De la moartea lui Emi Pian a trecut ceva timp, dar se pare că apropiații acestuia și familia nu a reușit încă să-și revină. Ba mai mult de-atât, la doar trei luni, în penintenciarul Rahova murea și tatăl acestuia. În urmă cu două zile a fost postat un clip pe rețelele de socializare, filmat în curtea vilei în care a locuit liderul Duduienilor.

Pe filmare apare un brad imens împodobit pentru Crăciun. Îîn dreptul acestuia poate fi văzut un copil care plânge, strigând ”Dorul, focul meu”. Copilul plânge în fața unui imens tablou în care este înfățișat fostul lider interlop.

Emi Pian avea să fie asasinat, în august, în urma unui scandal la un meci de barbut. Lucrurile au luat o întorsătură ciudată, după ce s-ar fi aflat că de fapt uciderea lui Emi Pian ar fi fost planificată, și că cele întâmplate erau doar o consecință a acestui plan.

De atunci, clanul Duduienilor a avut un traseu descendent ca și influență. Ulterior procurorii DIICOT au început să aresteze o parte din cei rămași la conducerea clanului.

Clanul Duduienilor pierde teren

După moartea lui Emi Pian, frații acestuia au preluat conducerea afacerilor clanului, numai că, la puțin timp, au fost preluați de procurorii DIICOT în dosarele deja instrumentate, de șantaj, în care erau implicați și maneliști cunoscuți.

Din acel moment influența clanului Duduienilor, conform unor surse apropiate, a început să scadă, devenind astfel vulnerabili în fața adversarilor.

”Duduienii, prin Anaser, au negociat cu Sportivii pentru a elimina alte clanuri. Clanuri care vor să pună mâna pe afacerile pe care le controla Emi Pian. Inclusiv pentru afacerile din Anglia s-au înțeles!

Negocierile au fost, teoretic, simple, Duduienii urmând să își continue afacerile în zonele pe care le aveau sub influență, iar Sportivii, contra unor comisioane de minimum 30 la sută, să îi susțină în cazul în care alți interlopi vor să le fure zonele… Mai exact, Duduienii fac afacerile cu protecția Sportivilor, plătesc taxă pentru a avea cine să le țină spatele în caz de scandal”, a declarat o sursă celor de la Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI