Ce s-a întâmplat de ziua lui Archie, fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry. Ce a făcut regina Elisabeta

Acum an de zile, familia Prințului Harry mai număra un membru. Mai exact, în data de 6 mai 2019 se năștea primul copil al cuplului, pe numele său, Archie Harrison Mountbatten Windsor. Vremea a trecut repede și multe s-au schimbat de atunci în familia regală. Pentru a marca prima sa aniversare, Meghan Markle a împărtășit un nou clip adorabil cu băiețelul. Vezi mesajul Reginei Elisabeta de ziua strănepotului său.

Ce s-a întâmplat de ziua lui Archie

Recent, foștii duci de Sussex au sărbătorit ziua de naștere a primului și singurului lor copil, Archie. De ziua lui, băiețelul a primit multe urări din partea familiei regale, de la Ducele și Ducesa de Cambridge, de la Prințul Charles și Camilla, care i-au transmis micuțului „La mulția ani!“, alături de gândurile de bine, în postările de pe Instagram.

Un expert regal a decalat că de ziua lui Archie, Harry și Meghan i-au oferit micuțului o „prăjitură organică, fără zahăr“, o bălăceală în piscină și un apel video cu copiii din Cambridge, potrivit msn.com.

Pentru a marca evenimentul, Meghan s-a filmat în timp ce-i citea o poveste fiului ei. După cum puteți vedea în clipul de mai jos, băiețelul a crescut şi este foarte năzdrăvan.

Mesajul Reginei Elisabeta pentru strănepotul său

Desigur că Regina Eisabeta nu putea rata ocazia de a-i tarnsmite cele mai bune urări strănepotului său, cu prilejul aniversării primului an de viață al micuțului. Urarea a fost făcută publică, pe pagina oficială de Facebook, unde au fost încăracate mai multe fotografii cu micuțul Archie și familia regală, alături de următorul mesaj:

„La mulţi ani micuţului Archie Mountbatten-Windsor care împlineşte astăzi un an! Acesta este cel de-al optulea strănepot al reginei“.

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să renunţe la titlul de seniori în familia regală britanică, şi au părăsit definitiv Marea Britanie. În prezent, locuiec împreună cu fiul lor, Archie, în noua casă din Los Angeles.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI