Ce s-a întâmplat, de fapt, la bătaia primită de Andreea Tonciu și soțul său. Poliția a aflat adevărul

Ce s-a întâmplat, de fapt, la bătaia primită de Andreea Tonciu și soțul său. Poliția a aflat adevărul
Andreea Tonciu și soțul său, bătuți în stradă

Miercuri, Andreea Tonciu a anunțat pe o rețea de socializare că, în urma unui conflict izbucnit în trafic, atât ea, cât și soțul ei ar fi fost atacați de un bărbat înarmat cu un cuțit. Potrivit fostei asistente TV, soțul ei ar fi suferit o tăietură.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la bătaia primită de Andreea Tonciu și soțul său

Soțul Andreei Tonciu, Daniel Niculescu a suferit mai multe răni la nivelul feței după conflictul în trafic pe care l-a avut, miercuri, pe o stradă din Sectorul 3 a Capitalei. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat intervenția paramedicilor SMURD chemați de urgență la fața locului. Organele de poliție au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru trei infracțiuni.

Surse judiciare au declarat pentru gandul.ro că, miercuri, în jurul orei 13:30, Andreea Niculescu a sunat la 112 și a anunțat că soțul său ar fi fost bătut de șoferul unui Ford, după un conflict care a avut loc la Dristor, chiar la intersecția străzii Mihai Bravu cu bulevardul Camil Ressu.

Agresorul a fost identificat

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției 11 s-au mobilizat pentru a verifica camerele de supraveghere din zonă, dar și pentru cercetarea la fața locului. Deoarece agresorul lui Daniel Niculescu a fost fotografiat de Andreea Tonciu, polițiștii de la Secția 23 l-au identificat la scurt timp.

Potrivit surselor citate, Daniel Niculescu prezenta răni la față, acesta fiind și motivul pentru care la fața locului a ajuns și un echipaj SMURD. Cu toate acestea, soțul Andreei Tonciu a refuzat intervenția paramedicilor și a plecat la Secția 11, însoțit de polițiști, pentru declarații.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care s-a luat la bătaie cu Daniel Niculescu

Agresorul lui Daniel Niculescu, Mihai Vasile, în vârstă de 27 de ani a fost prins și dus la secția de poliție. În urma audierilor, s-a constatat că între cei doi bărbați a existat mai întâi un conflict în trafic. Cei doi s-au șicanat de mai multe ori, până în fața intrării în parcarea restaurantului McDonald’s de la Dristor, unde au coborât din mașini și s-au luat la bătaie.

După un scurt conflict violent, Daniel Niculescu a suferit mai multe răni, iar celălalt bărbat ar fi prezentat o zgârietură pe gât. După cele întâmplate, polițiștii Secției 11 au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, amenințare și lovire și alte violențe.

Agresorul lui Daniel Niculescu nu este cunoscut cu legături în lumea interlopă și nici nu are antecedente penale. Pe de altă parte, Daniel Niculescu a fost asociat cu gruparea Cămătarilor, după ce s-a afișat public alături de Vasile Balint, liderul clanului, dar și de unii dintre principalii locotenenți ai acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI