Ce s-a întâmplat, de fapt, la bătaia luată de Brigitte Pastramă. Răsturnare incredibilă de situație

Ce s-a întâmplat, de fapt, la bătaia luată de Brigitte Pastramă.

Știrea care a dat peste cap showbiz-ul din România a fost faptul că Florin Pastramă a bătut-o pe soția lui Brigitte. Cum s-au petrecut de fapt lucrurile.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la bătaia luată de Brigitte Pastramă

Cu privire la scandalul care a șocat showbiz-ul românesc, dintre Florin pastramă și Brigitte, investigațiile amănunțite ale reporterilor WOWbiz.ro dovedesc că lucrurile nu au fost nici pe departe așa. Surse apropiate ale celor doi au spus jurnaliștilor că de fapt nu s-a întâmplat nimic.

”Totul a fost filmat în cadrul reality-show-ului pe care Brigitte și Florin îl au. Nu se pune problema unei bătăi serioase între ei, Brigitte nu e nici genul care să se lase bătută prea ușor. Oricum, cred că mai mult a fost show decât bătaie, dar a fost o manevră bună pentru a se atrage atenția.

Nici nu se pune problema de divorț. Putem să stăm liniștiți, ei se înțeleg bine, chiar dacă certurile lor mai există. Dar nu sunt așa cum sunt prezentate la televizor, cu bătăi regizate sau alte povești. Dimpotrivă chiar, cred că Brigitte este șefa, nu Florin și, chiar dacă el mai ridică vocea, ea îl liniștește repede. Cu vorba bună sau țipând mai tare ca el, dar tot îl liniștește, nu se pune problema. Și Florin chiar o iubește, el nu își pune problema să divorțeze”, a declarat o sursă foarte bine informată pentru WOWbiz.

Declarațiile celor doi soți

Cei doi nu au negat imaginile, însă Florin Pastramă și soția lui au făcut declarații despre presupusul accident, sugerând că lucrurile nu stau chiar așa cum s-au văzut pe filmări.

”Așa este când te iubești prea mult. De la condus a pornit totul. Nu-mi place că ia viteză prea mult. M-am enervat că tocmai ce am reparat mașina și n-am vrut să o mai lovesc o dată”, a declarat Brigitte Pastramă. „Eu i-am zis treci tu la volan. Vreau să mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte”, a spus Florin Pastramă potrivit Spynews.

Brigitte și Florin Pastramă
Ce s-a întâmplat între Florin Pastramă și Brigitte.

Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-ar fi povestit Robert unui apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI