Brigitte, bătută de Florin Pastramă în parcare! A dat-o jos din mașina și a țipat la ea VIDEO

Brigitte, bătută de Florin Pastramă în parcare! A dat-o jos din mașina și a țipat la ea VIDEO
Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte într-o parcare

Florin Pastramă și-a ieșit din minți! Afaceristul și-a bătut soția într-o parcare, iar spriritele s-au încins și atunci când cei care asistau șocați la scenele de violență au încercat să intervină. Cum s-a petrecut totul?

Brigitte, bătută de Florin Pastramă! Martorii au încercat să o salveze din mâinile afaceristului

Nou scandal în familia Pastramă! Scene șocante între cei doi s-au petrecut într-o parcare. Brigitte a ajuns din nou la mila soțului care și-a ieșit din fire. Bărbatul, cel mai probabil, nu s-a mai putut abține în urma unor discuții aprinse dintre cei doi. Acesta, extrem de inflamat, a ajuns să se răstească și să ceară socoteală inclusiv martorilor care au încercat să intervină pentru a o soate pe femeie din mâinile afaceristului.

Pe filmările video făcute de unul din oamenii de la fața locului se poate auzi cum bărbatul râcnește din toți plămânii și strigă furios atât la ea, cât și la trecătorii care doreau să aplaneze conflictul dintre ei. “De ce nu te pololești, fă?”, a spus acesta în timp ce o încolțea la pământ pe fosta soție a lui Ilie Năstase.

„Dă-i drumul de aici! Dă-i drumul de aici!”, a strigat bărbatul către un om care a intervenit în scandal.

Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte într-o parcare. Scene sunt șocante
Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte într-o parcare. Scene sunt șocante

Una dintre persoanele care au asistat la scenele terifiante s-a temut pentru viața lui Brigitte și a sunat la numărul unic de urgență 112. După ce actualului partener al brunetei i-a picat atenția către unul din bărbații din jur, femeia a apucat să se ridice și să intre din nou în mașina cu care se deplasaseră până acolo. Pe imagini se poate vedea că era debusolată și speriată de experiența traumatizantă care abia avusese loc. Martorii au mai povestit că cei doi soți au așteptat în continuare un echipaj de poliție ca să povestească ce s-a petrecut.

Bărbatul a fost contactat de către un reporter de la România TV, dar a refuzat să vorbească despre agresiunea pe care a comis-o. Unul din oamenii legii susține că Brigitte nu va depune plângere împotriva propriului soț, astfel că evenimentul nu va lua amploare, iar bărbatul nu va plăti scump pentru cele înfăptuite.  (VEZI CLIPUL VIDEO AICI!)

Brigitte,
Brigitte, „articulată” din nou de Florin Pastramă

Brigitte, despre bătaia primită de soț la shaormerie

„Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu. Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific”
Brigitte Sfăt

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI