Ce s-a întâmplat, de fapt, între Jador și Cătălin Moroșanu. Secretul surpriză de la Survivor România

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Jador și Cătălin Moroșanu. Secretul surpriză de la Survivor România
Ce se întâmplă între Jador și Cătălin Moroșanu?

Ce se întâmplă între Jador și Cătălin Moroșanu. Cunoscuții războinici au fost foarte apropiați în show-ul din Republica Dominicană. Care este secretul ținut departe de fanii show-ului moderat de Daniel Pavel? Celebrul luptător a împărtășit mai multe cu fanii lui despre ceea ce urmează să se întâmple.

Ce s-a întâmplat între Jador și Cătălin Moroșanu?

Cătălin Moroșanu se bucură din nou de atenția familiei și a prietenilor cei mai buni. Cunoscutul luptător a ajuns în țară în urmă cu mai multe zile, iar mai apoi a dezvăluit în interviuri cum s-au simțit, de fapt, lucrurile în Republica Dominicană. Acesta a oferit detalii despre lucrurile care se petrec în tabere și despre atmosfera de pe insulă.

Mai mult decât atât, a mărturisit ce a fost lucrul care l-a apropiat de manelist. Telespectatorii țin bine minte momentul în care cel din urmă i-a promis tânărului că îi va fi naș la nuntă. Sportivul i s-a adresat de multe ori acestuia drept: „Jadorel al meu, care mi-a ajuns la inimă.” Cei care i-au urmărit cu mare interes în emisiunea sportivă au văzut apropierea dintre ei și au fost surprinși și de o piesă pe care le-au făcut cadou la întoarcere.

”Ne-a apropiat mult. M-am văzut pe mine la 26 de ani”

Lucrul care l-au apropiat a fost povestea de iubire dintre solist și Georgiana, lucru care i-a pus pe lacrimi până și pe fanii din fața televizoarelor. Iubirea dintre ei care pare că nu poate prinde aripi din cauza unor mici detalii l-au făcut pe luptător să se emoționeze teribil și să-i spună în cele din urmă că va fi cu mare drag părintele lui spiritual dacă se decide să se căsătorească.

”Ne-a apropiat povestea lui de iubire cu Georgiana. Din ceea ce povestea el despre suișurile și coborâșurile relației lui, m-am văzut pe mine la 26 de ani. Am vorbit mult despre relații, despre cum ar trebui tratată o femeie, i-am dat multe sfaturi. Lucrurile astea ne-au unit. Este un om deschis și bun la suflet. Avem multe lucruri în comun și ne-au apropiat, dovadă că și după ce am ieșit din concurs am rămas prieteni, ne întâlnim constant.

E ca și cum ne știm de o viață. De obicei, după un concurs de genul ăsta, când revii la viața normală realizezi că nu prea mai ești compatibil cu anumite persoane. În cazul lui nu s-a întâmplat acest lucru. Avem o afinitate foarte mare și îi văd un viitor măreț în muzică, este tânăr și, dacă o ține tot așa, o să ajungă sus”
Cătălin Moroșanu (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI