03 iun. 2021 | 13:19

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Jador și Cătălin Moroșanu. Secretul surpriză de la Survivor România

Monden
Ce s-a întâmplat, de fapt, între Jador și Cătălin Moroșanu. Secretul surpriză de la Survivor România
Ce se întâmplă între Jador și Cătălin Moroșanu?

Ce se întâmplă între Jador și Cătălin Moroșanu. Cunoscuții războinici au fost foarte apropiați în show-ul din Republica Dominicană. Care este secretul ținut departe de fanii show-ului moderat de Daniel Pavel? Celebrul luptător a împărtășit mai multe cu fanii lui despre ceea ce urmează să se întâmple.

Ce s-a întâmplat între Jador și Cătălin Moroșanu?

Cătălin Moroșanu se bucură din nou de atenția familiei și a prietenilor cei mai buni. Cunoscutul luptător a ajuns în țară în urmă cu mai multe zile, iar mai apoi a dezvăluit în interviuri cum s-au simțit, de fapt, lucrurile în Republica Dominicană. Acesta a oferit detalii despre lucrurile care se petrec în tabere și despre atmosfera de pe insulă.

Mai mult decât atât, a mărturisit ce a fost lucrul care l-a apropiat de manelist. Telespectatorii țin bine minte momentul în care cel din urmă i-a promis tânărului că îi va fi naș la nuntă. Sportivul i s-a adresat de multe ori acestuia drept: „Jadorel al meu, care mi-a ajuns la inimă.” Cei care i-au urmărit cu mare interes în emisiunea sportivă au văzut apropierea dintre ei și au fost surprinși și de o piesă pe care le-au făcut cadou la întoarcere.

”Ne-a apropiat mult. M-am văzut pe mine la 26 de ani”

Lucrul care l-au apropiat a fost povestea de iubire dintre solist și Georgiana, lucru care i-a pus pe lacrimi până și pe fanii din fața televizoarelor. Iubirea dintre ei care pare că nu poate prinde aripi din cauza unor mici detalii l-au făcut pe luptător să se emoționeze teribil și să-i spună în cele din urmă că va fi cu mare drag părintele lui spiritual dacă se decide să se căsătorească.

”Ne-a apropiat povestea lui de iubire cu Georgiana. Din ceea ce povestea el despre suișurile și coborâșurile relației lui, m-am văzut pe mine la 26 de ani. Am vorbit mult despre relații, despre cum ar trebui tratată o femeie, i-am dat multe sfaturi. Lucrurile astea ne-au unit. Este un om deschis și bun la suflet. Avem multe lucruri în comun și ne-au apropiat, dovadă că și după ce am ieșit din concurs am rămas prieteni, ne întâlnim constant.

E ca și cum ne știm de o viață. De obicei, după un concurs de genul ăsta, când revii la viața normală realizezi că nu prea mai ești compatibil cu anumite persoane. În cazul lui nu s-a întâmplat acest lucru. Avem o afinitate foarte mare și îi văd un viitor măreț în muzică, este tânăr și, dacă o ține tot așa, o să ajungă sus”
Cătălin Moroșanu (Sursa: viva.ro)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro