Ce s-a întâmplat de 1 Mai cu emisiunea Românii au Talent. PRO TV a comunicat oficial

de: Ștefan R. Apostol
02 05. 2020

Aseară, scena ”Românii au Talent” a fost locul de întâlnire al concurenţilor care au muncit şi care şi-au propus să îi impresioneze pe juraţi. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu s-au bucurat de diversitate şi au aplaudat curajul tuturor de veni în faţa spectatorilor pentru a-şi arăta talentul. ”Românii au Talent”a condus detaşat topul audientelor pe toate segmentele de public.

Ce s-a întâmplat de 1 Mai cu emisiunea ”Românii au Talent”

Românii au Talent”a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13.3 puncte de rating și 38.9% share, cifre de 3 ori mai mari față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 4.3 puncte de rating și 12.4% share. Aproape 2.8 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul ”Românii au Talent”, iar în minutul de maximă audiență de la 22:17, mai mult de 3.5 milioane de români au fost cu ochii pe emisiune.

Ce s-a întâmplat de 1 Mai cu emisiunea Românii au Talent. PRO TV a comunicat oficial

PRO TV a comunicat oficial

Che Side Flava, George Bălan, Roberta Porumboiu, Tae Chun Do, Dogs of Anarchy, Mashup Band, Irina Ravenco, Iustin și Alexandru, Iulian Sfircea, Corina și Mircea Zamfir, Natalia Kovacs și Niv Gradus sunt concurenții care i-au convins pe jurați și s-au calificat în următoarea etapă. Vinerea viitoare de la 20:30 pe PRO TV, concurenții pregătesc noi momente pline de suspans, emoție și bucurie pe scena ”Românii au Talent”. ”Cea mai bună scenă pentru cei care au ceva de spus”, a spus Andi Moisescu la finalul unui moment care l-a impresionat. Și așa a fost! Momentele de street dance, art bending, dresaj canin, improvizație muzicală, beatbox sau acrobații cu cercuri au stat la baza unei noi seri de #un10perfect.

Ce s-a întâmplat de 1 Mai cu emisiunea Românii au Talent. PRO TV a comunicat oficial

În cadrul show-ului au fost și momente delicate, precum cel al unui concurent care și-a spus povestea extrem de emoționantă înainte de momentul care avea să schimbe perspectivele unor oameni din spatele micilor ecrane. Este vorba de familia Zamfir care a venit la pachet cu o lecție importantă pentru cei de acasă. Cei doi militează pentru voluntariat. Sportivii sunt căsătoriți de puțin peste 9 ani și au împreună două fetițe.