Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de vineri, 1 mai

Românii au Talent Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de vineri, 1 mai
Ce s-a întâmplat de 1 Mai cu emisiunea Românii au Talent. PRO TV a comunicat oficial

Show-ul de divertisment Românii au talent, continuă la Pro TV și le aduce telespectatorilor o serie de reprezentații pline de energie, efervescență și sensibilitate. Concurenții vin cu niște momente care ridică publicul în picioare și impresionează juriul cu abițlitățile și capacitatea de a face spectacol.

UPDATE: Surpriza vine tocmai din Israel! O poveste spună în cadrul unui număr la bară combinat cu acrobații. Răspunsurile juraților l-au dus în etapa următoare.

UPDATE: Personajul serii poartă haine cowboy și numele de Iulică Ciubotaru! Momentul a stârnit hohote de râs, nu a trecut mai departe, dar sigur va rămâne în amintirea tuturor.

UPDATE: Un număr cu cercul i-a adus pe moderatori, dar și pe Andra pe scenă, încercând să imite numărul concurentei din Republica Moldova. Tânăra a primit 3 de DA și un NU, deci a mers mai departe!

Andra, încercând-șu norocul cu cercul pe scena de la Românii au Talent
Andra, încercând-șu norocul cu cercul pe scena de la Românii au Talent

UPDATE: Alex Petcu a venit cu muzica lui, a umplut scena, a surprins cu un look de vedetă, dar nu a ajuns mai departe!

UPDATE: Un cuplu simpatic a venit să demonstreze că sportul leagă oamenii! Deși o accidentare puternică l-a făcut pe el să se retragă, acum soții Zamfir trebuie să se obișnuiască să-și acorde sprijin și pe scenă, nu doar în viața de zi cu zi. Soții au mers în etapa următoare!

UPDATE: Iulian Sfârcea este actor independet, iar seara asta vine cu ceva deosebit pentru fanii Românii au Telent. Improvizația sa a fost răsplătită cu 4 de DA din partea juraților.

UPDATE: Alexandru și Iustin vin din Suceava și au preferat să nu stea prea mult la discuții cu juriul, așa că au dat drumul la distracție. Beat-box-ul a fost extrem de bine primit de cei din sală, care au fost alături de tineri. 4 de DA au mers către moldoveni!

UPDATE: Rareș Neacșu a venit să demonstreze că arta nu ține cont de vârstă. La doar 13 ani are zeci de ore de lucru la chitară adunate și a reușit să creeze o atmosferă extrem de relaxantă pe scena de la Românii au Talent. Din păcate, anul viitor este așteptat în show, pentru că acum se pare că emoțiile au condus prea mult situația.

UPDATE: Rivencu Irina vine din Republica Moldova și vrea să cucerească spectatorii de la Românii au Talent. Tânăra moldoveancă de peste Prut a impresionat cu alegerea sa muzicală și cu interpretarea deosebită, așa că a trecut mai departe.

UPDATE: Un număr în premieră la Românii au Talent! Un bărbat genial a descoperit cum să manipuleze o simplă sârmă pentru a face artă! Firul continuu de sârmă a primit NU de la Mihai Petre, DA de la Andra, DA de la Andy și NU de la Florin Călinescu.

UPDATE: O trupă din Craiova formată din 5 membri plini de glume au venit să încânte toți românii cu muzica lor. Solista e obișnuită cu astfel de concursuri, pentru că a participat la Vocea României, iar antrenor i-a fost chiar Smiley. Oltenii au mers în etapa următoare!

UPDATE: Alex a bătut cale lungă să ajungă pe meleaguri. Acesta a venit din Polonia alături de prietenii lui cei mai buni – 2 câini. Numărul de dresaj canin a primit în ediția aceasta a trecut mai departe.

UPDATE: Valentin are 41 de ani și vrea să demonstreze că rock-ul dă tonul și aduce adevărata energie. Din păcate, prea firav, însă. Acesta s-a simțit extraordinar pe scenă, dar a falsat des și nici nu a avut o voce puternică necesară acestui gen. Valentin a plecat…acasă.

UPDATE: Puterea, controlul și multe ore de muncă au fost toate contopite într-un număr impresionant de taichung. Disciplina lor a primit 4 de DA.

UPDATE: Are doar 9 ani, dar deja este obișnuită cu scena. Roberta vrea să îi urmeze calea Andrei și să devină o căntăreață celebră. Patru de 4 au dus-o direct în etapa următoare.

UPDATE: Bălan George, muzicant, a venit să impresioneze vedetele pentru a-și încerca norocul. Țambalul i-a adus în cele din urmă răspunsurile dorite. Acesta a primit NU doar din partea lui Călinescu.

UPDATE: Numărul care a deschis seara mult așteptată de români a fost cel al unei trupe de dans. Cei 4 băieți au „predat” impecabil street-dance. Aceștia au cucerit juriul și au primit 4 de DA.

Emisiunea Românii au Talent de pe Pro TV – ediția de vineri 1 mai

Emisiunea Românii au Talent de vineri 1 mai, vine cu noi momente de un 10 perfect. Cei mai talentați concurenți ai șansa să strălucească pe scena Românii au talent. Juriul se va bucura cu intensitate maximă de fiecare moment și le vor oferi concurenților cele mai sincere laude și sfaturi. După ce a fost convinsă să urce pe scenă și să încerce și ea un moment de Hoola Hoop, la finalul numărului, Andra a spus:

”Mi-ai adus aminte de copilărie”

Fostă concurentă de la Vocea României pe scena Românii au Talent

O concurentă va intra în competiție alături de colegii ei de trupă, din Craiova, să vadă dacă anul acesta va fi unul mai bun pentru ea. Aceasta a fost concurentă la Vocea României și a făcut parte din echipa lui Smiley.

Ea va fi recunoscută de Andra încă de la prima apariție, iar lui Mihai Petre îi vor plăcea alegerile ei muzicale.

Juriul emisiunii Românii au Talent.
Emisiunea Românii au Talent de pe Pro TV – ediția de vineri 1 mai.

O fetiță de doar 9 ani îi va surprinde pe jurați

O fetiță de doar 9 ani, dar care cântă de la vârsta de 3 ani și jumătate și simte că muzica face parte din viața ei, îi va surprinde pe jurați. Aceasta afirmă că:

 ”mă ajută când sunt tristă, când mi-e frică”

Andi Moisescu a fost plăcut impresionat și sensibilizat de momentul ei va spune:

 ”Acum se descătușează emoția

Povestea impresionantă a unui campion mondial la gimnastică și soția acestuia

Un număr pregătit cu doar 5 zile înainte, va impresiona. Un campion mondial la gimnastică aerobică și soția acestuia vor urca pe scena Românii au Talent.

Aceștia au o poveste de viață impresionantă. Sunt implicați activ în voluntariatul pentru copii și au transmis un mesaj puternic:

”Am venit să încurajăm oamenii să ajute cu ce pot”.

Jurații îi vor aplauda și le vor recunoaște meritele: ”Vă admir și vă mulțumesc”, va spune Mihai Petre.

O nouă ediție Românii au talent

Beatbox-ul se va îmbina cu dansul într-un moment neașteptat care va scoate la iveală opere de artă realizate din sârmă. Aceste momente pot fi urmărite în ediția din această seară de la ora 20:30, într-o nouă ediție Românii au Talent, sezonul 10, de pe Pro TV

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI