Ce s-a întâmplat cu prietenul fetei pline de sânge din Galați. Polițiștii l-au interogat

Ce s-a întâmplat cu prietenul fetei pline de sânge din Galați. Polițiștii l-au interogat

Prietenul fetei de 14 ani, care a fost găsită sângerând pe o stradă din Galați, a fost dus la Parchet pentru audieri. Polițiștii încearcă astfel să afle cum au decurs lucrurile între cei doi, în urma întâlnirii, tânărul fiind suspect de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Fata de 14 ani, găsită în stare de șoc

Fata de 14 ani a fost găsită de trecători pe o stradă din Galați, fiind într-o stare delicată, speriată, confuză și într-o stare de șoc. La acel moment, ea prezenta o stare hemoragie majoră. Deși, la fața locului se afla și un echipaj de poliție, trecătorii au fost cei care au intervenit și au insistat în fața polițiștilor să coboare din mașină și să o ajute pe tânără. Ulterior, a fost chemată și ambulanța, iar aici fata i-ar fi povestit unei asistente că a fost violată.

Am fost solicitaţi pe 112 de către un agent de poliţie să intervenim pe raza municipiului Galaţi, unde o tânără se afla într-un loc public, cu o hemoragie abdominală, aparent. La faţa locului, echipajul nostru a constatat, în prezenţa unui echipaj de poliţie şi a unui agent de la jandarmi, că tânăra, de 14 ani, era confuză, avea o hemoragie puternică de origine vaginală pe haine şi pe picioare. A fost preluată, i s-au acordat primele îngrijiri, a fost perfuzată, transportată la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, de unde a fost preluată şi transportată la Spitalul Judeţean Galaţi pentru serviciul de obstretică-ginecologie, fata fiind în şoc hemoragic. În timpul transportului, asistenta noastră a reuşit cu greu să scoată nişte amănunte din care reieşea că fata ar fi fost violată, de o persoană cunoscută„, a declarat Mihai Polinschi, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi.

„Victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată”

În ciuda celor mărturisite asistentei, fata ar fi spus apoi în fața polițiștilor că a fost la prietenul ei acasă, iar acolo cei doi au întreținut relații sexuale. Tânărul, care are vârsta de 15 ani, a fost găsit și dus la Parchet pentru a da declarații, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

„Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înțeleg că ulterior fata și-a schimbat depoziția, nu este treaba noastră, ci a Poliției”, i-a spus corespondentului Mediafax,
directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați, Mihai Polinschi.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe