Ce s-a întâmplat cu polițistul care a alergat gol în București. Poliția a reacționat imediat

Ce s-a întâmplat cu polițistul care a alergat gol în București. Poliția a reacționat imediat
Ce s-a întâmplat cu polițistul prins dezbrăcat în București

Scene inedite au fost surprinse pe un bulevard din București, după ce un bărbat a fost surprins alergând dezbrăcat complet. Descoperirea șocantă a fost, de fapt, atunci când oamenii legii au descoperit că bărbatul fugar era chiar un coleg de breaslă.

Ce decizie au luat autoritățile

În urma evenimentului total deplasat, bărbatul în cauză a fost reținut de agenții de siguranță publică din cadrul Secției 12 Poliție, iar mai apoi, identificat. Șocul a fost mare atunci când au descoperit că bărbatul care alerga în hainele lui Adam nu era nimeni altul decât un angajat al Poliției Locale a Sectorului 3, din Dispecerat. În cele din urmă, polițiștii au decis internarea lui în Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia.

„La data de 14.06.2021, ora 15.20, agenții de siguranță publică din cadrul Secției 12 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană de sex masculin alearga complet dezbracată pe B-dul Camil Ressu. Persoana a fost interceptată și ulterior identificată ca fiind MUZICA ALBERTO ANTONIO.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta este angajat la Poliția Locală a Sectorului 3 – Dispecerat. Cel în cauza urmează să fie transportat la Spitalul Obregia pentru o monitorizare atentă.  În cauză vor fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute la art 375 CP”, a transmis Poliția.

Bărbatul bătut de un polițist din Constanța a murit

În urmă cu câteva zile, un bărbat de 55 de ani din Constanța a fost bătut cu bestialitate de un polițist de 26 de ani, după câteva altercații avute într-un bar. Victima a fost transportată la spital, intrând în comă, în timp ce agresorul, ofițer de poliție în cadrul IPJ Constanța, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„În urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului”, a transmis printr-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Potrivit primelor informații, cei doi bărbați se cunoșteau, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Din păcate, după primele trei zile de comă, bărbatul de 55 de ani nu a mai rezistat și a murit.

Polițistul atacator a fost recunoscut după patru zile de pe camerele de supraveghere. Acesta nu a oferit prea multe informații despre motivul acestor violențe necontrolate, dar va trebui să dea explicații în fața legii. Avocatul acestuia îl apără pe criminal, motivând că nu are antecedente penale, fiind mereu de partea legii.
“Nu a avut până în acest moment conflict cu legea penală, ba dimpotrivă era din partea cealaltă a baricadei, nu poate să considere cineva că pentru un singur moment se poate aprecia că reprezintă un pericol pentru ordinea publică, ba dimpotrivă”, a afirmat Cristian Ion.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI