Ce s-a întâmplat cu o tânără care a oferit show indecent live pe Facebook, pe soclul statuii lui Mihai Viteazul

În urmă cu doi ani, doi tineri din Oradea au fost filmați în timp ce întrețineau un anumit stil de relație intimă într-un spațiu public, chiar pe soclul unei statui cu Mihai Viteazul. Cei doi n-au fost filmați pe ascuns, ci s-a imortalizat momentul live pe Facebook de către o altă persoană, din anturajul celor doi protagoniști ai actului indecent. În cele din urmă, internauții au reclamat fapta la poliție, iar inculpații au ajuns în fața autorităților. Dacă te întrebi ce s-a întâmplat cu „eroina” din poveste, citește în continuare, e interesant.

Live pe Facebook indecent care s-a terminat cu urmări păguboase pentru toți cei implicați

Probabil că te întrebi cum de s-a băgat poliția la un astfel de caz, iar la anchetarea crimelor și traficului de persoane din Caracal și din alte orașe bat pasul pe loc. Este o întrebare bună, dar să lăsăm asta cu altă ocazie. Cert e că acest act indecent a fost prompt sancționat. Numele n-au fost divulgate, din rațiuni juridice, chiar dacă nu cred că s-ar supăra să fie vedete până la capăt.

Tânăra care i-a făcut sex oral unui bărbat este denumită Hraga F. și are 30 de ani. Ea a fost amendată de Curtea de Apel Oradea cu „150 de zile amendă”, adică are de plătit 3.000 lei (corespunzător sumei de 20 de lei pentru o zi amendă).

Bărbatul care a primit „tratamentul” special din partea tinerei, Covășdan Ș., a decedat în octombrie anul trecut (fapta indecentă a avut loc în 2017). Asta înseamnă că i s-a închis dosarul și n-a mai fost amendat. A fost însă tras la răspundere cel care a filmat scena erotică, N. M., în vârstă de 36 de ani. a primit tot 150 de zile amendă, pentru ultraj contra bunelor moravuri, însă în cazul său s-a stabilit suma corespunzătoare unei zile amendă, la 10 de lei, astfel că are de plătit 1.500 lei, conform Adevărul.

Cum au ajuns tinerii la ideea trăsnită să facă un live pe Facebook cu așa ceva

În mod evident, ideea a venit după câteva pahare sănătoase cu ceva alcoolic. Detaliile sunt consemnate în decizia Curții de Apel Oradea:

„Din probatoriul administrat în cauză rezultă în esenţă, următoarea stare de fapt: în data de 13.10.2017, în jurul orelor 21.00 – 22.00, la locuinţa inculpatului N.M. au sosit succesiv martorul J.I. M. şi inculpatul Covăşdan Ş. La un moment dat, cei doi inculpaţi au decis să meargă să aducă două fete, sens în care s-au deplasat până la piaţa din Ioşia unde s-au întâlnit cu inculpata H. F. şi martora B. B. Toţi patru s-au reîntors la apartamentul inculpatului N. M., unde au consumat băuturi alcoolice. La iniţiativa inculpatului N.M., toţi cinci au decis la meargă în centrul oraşului, în Piaţa Unirii.

În maşină, inculpaţii Covăşdan Ş. şi H. F. au discutat despre a face sex oral în Piaţa Unirii. Ajunşi la destinaţie, s-au dus la locul unde era amplasată statuia […] Inculpatul Covaşdan Ş. i-a dat telefonul mobil inculpatului N.M. să filmeze, «să facă un live pe Facebook». Apoi, inculpatul Covăşdan Ş. a urcat pe treptele soclului statuii, şi-a dat jos pantalonii, şi a întreţinut un act sexual oral cu inculpata H. F. actul sexual fiind înregistrat şi transmis live pe reţeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI