Ce s-a întâmplat cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Este izolată în spital

de: Năstase Mirabela
10 04. 2020

Simina de la Puterea Dragostei a născut în mare secret, luni, la un spital din Capitală, acolo unde este ferită de pandemia de coronavirus. Băiețelul este perfect sănătos și toată lumea este în al nouălea cer.

Ce s-a întâmplat cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Este izolată în spital

Micuțului i-a fost acordată la naștere nota maximă. ”Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă. Este îngrijită foarte bine la spital și, chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât imi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână. Bebelușul este și el sănătos, a avut la naștere 3,820 kilograne, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume”, a precizat proaspătul tătic pentru WOWbiz.ro.

Are o rezervă specială după naștere

Îndrăgita concurentă de la Puterea Dragostei a fost foarte bine îngrijită de cadre medicale. De altfel, cu câteva zile înainte de a naște, Simina a declarat că nu își face probleme deoarece va sta într-o rezervă, departe de un potențial pericol de coronavirus.

”Medicul meu, care este foarte bun, a luat toate măsurile de siguranță în ceea ce mă privește pe mine și pe bebeluș. Nu îmi este teamă de pandemia de coronavirus, știu că totul va fi bine, mai ales că voi sta izolată de restul pacientelor”, a declarat Simina pentru sursa citată.

Simina de la Puterea dragostei are o rezervă specială după naștere, care i-a fost pusă la dispoziție, și una pe care a și văzut-o cu trei săptămâni înainte.”Este un salon la un spital de stat, normal, cu televizor și baie proprie, foarte curat, igienizat exemplar. Pătuțul băiețelului este modern și pus exact lângă patul mamei, este perfect. Nu mi-a trebuit nimic să îmi iau la mine, cei de la clinică mi-au pus la dispoziție totul, de la pijama până la ultimul obiect de întreținere corporală. Totul este foarte bine„, a precizat doamna Zănoagă pentru WOWbiz.ro.