Ce s-a întâmplat cu Mihai Petre la Asia Express. Și-a vărsat toate frustrările, sigur nu se aștepta la asta

Ce s-a întâmplat cu Mihai Petre la Asia Express. Și-a vărsat toate frustrările, sigur nu se aștepta la asta
Ce s-a întâmplat cu Mihai Petre la Asia Express? Vedeta și-a vărsat frustrările

Fani fostului jurat de la emisiunea ‘Românii au talent’ abia așteaptă să-l vadă în cadrul aventurii de la Antena 1. Ce s-a întâmplat cu celebrul dansator la ‘Asia Express’? Vedeta și-a vărsat toate frustrările chiar în fața camerelor de luat vederi.

Asia Express: Mihai Petre și-a vărsat toate frustrările

Surpriza sezonului cu numărul 4 din show-ul ‘Asia Express’ este cu siguranță echipa formată din soții Petre. Fostul jurat de la emisiunea ‘Românii au talent’ a acceptat cu brațele deschise una din aventurile vieții sale pe care să o trăiască în dreapta partenerei lui de viață.

Elwira și Mihai s-au gândit în prealabil cum ar putea fi competiția și cât de grele vor fi condițiile și stresul de a nu cunoaște în nicio noapte locul unde urmează să să odihnească, dar nu s-au gândit niciodată să fie chiar atât de greu.

Ambii sunt stresați și epuizați de cele petrecute până în momentul acesta în show. Amintim că proiectul este în plină filmare, dar urmează să apară pe micile ecrane în lunile următoare. Cu toate astea, pe rețelele de socializare apar des imagini și clipuri cu echipele din timpul probelor și nu numai.

Dansatorul a mărturisit că motivul pentru care a acceptat să fie parte din proiectul ce a dat bătăi de cap multor vedete este pentru a putea vedea cât îl ține și dacă mai este cu picioarele pe pământ.

Iată că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg pentru că Drumul Împăraților le-a dat soților daună totală, i-a epuizat și i-a făcut să se gândească la posibila renunțare.

„E viața comprimată la maximum”

„Avem foarte mari emoții pentru Asia Express. Din nou putem să luptăm împreună. Asta mi se pare foarte tare’, spuneau cei doi înainte de a pleca pe traseu. „La Asia Express e viața comprimată la maximum’, a declarat Mihai Petre.

„Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp!’, a adăugat Elwira. „Clar o să pățesc așa cel puțin o dată. Deci o să am o cădere psihică 100%. Suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate, atât primești. Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini”
Mihai Petre (Sursa: A1)

Telespectatorii așteaptă nerăbdători să privească primul episod pentru a vedea cum i-a surprins începutul competiției pe toți, mai cu seamă pe preferații lor. Fanii show-ului deja și-au găsit favoriții pe care îi susțin în comentarii în postările de pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI