Ce s-a întâmplat cu 2 luni înainte de explozia din Arad. Detalii șocante ies la iveală din anchetă

Ce s-a întâmplat cu 2 luni înainte de explozia din Arad. Detalii șocante ies la iveală din anchetă
Detalii șocante. Ce s-a întâmplat cu Ioan Crișan cu doar 2 luni înainte de a muri

S-au aflat noi detalii extrem de importante cu privire la moartea tragică a afaceristului din Arad. Ioan Crișan și-a pierdut viața după ce mașina lui a fost cuprinsă de flăcări în parcarea unui supermarket, iar, încă de atunci, o lume întreagă a rămas șocată. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu două luni înainte de explozie?

Noi detalii șocante! Cum a fost urmărit Ioan Crișan timp de 2 luni

Pe data de 29 mai afaceristul Ioan Crișan își pierdea viața după ce mașina în care se afla exploda. Încă de la început, acest caz a fost tratat ca un atentat cu bombă, așa că anchetatorii au stabilit că obiectul ucigaș a fost amplasat sub scaunul șoferului. Trupul carbonizat al bărbatului a fost găsit pe pancheta din spate, fiind aruncat în urma fluxului exploziei. Se pare că mai multe detalii șocante au ieșit acum la iveală.

Cel ce a pus bomba în mașină l-a filat pe Ioan Crișan timp de două luni înainte ca afaceristul să își piardă viața într-un mod tragic, așa că știa că în zonă nu funcționează camerele. De asemenea, el s-a plimbat prin zonă. Mai multe cartele de telefon și obiecte aruncate au fost găsite după explozie, cel mai probabil cei ce au fost implicați fiind speriați după ce s-a produs nenorocirea. Apoi, în desfășurătorul bărbatului au apărut două numere suspecte.

Moartea lui Ioan Crișan, privită ca o răzbunare. Ce s-a întâmplat, de fapt

De asemenea, Ioan Crișan a devenit țintă după ce a deranjat anumite persoane, așa că atacul este privit ca o răzbunare. Cinci oameni au fost implicați în atentatul cu bombă, iar aceasta a fost, cel mai probabil, amplasată în parcarea din fața blocului. Nimeni din familie nu are nicio implicare, iar singura persoană ce i-a condus mașina afaceristului de foarte puține ori este chiar amanta sa, anunță Antena 3.

Au fost trimise probe de ADN la Europol și Interpol, descoperindu-se că este un alt ADN decât cel al lui Ioan Crișan. Afaceristul ar fi bănuit că anumite persoane sunt pe urmele lui, mai ales că în urmă cu un timp i-a lăsat fiicei sale câteva documente, printre care și acte de la firma pe care o deținea, spunându-i să aibă mare grijă de ele.

Ținând cont că amplasatorul l-a urmărit pe bărbatul din Arad timp de două luni înainte ca acesta să piară în propria mașină, printre suspecți sunt și câțiva prieteni, considerându-se că omul ce i-a dorit răul lui Ioan Crișan s-ar fi infiltrat, de fapt, prin cercul de apropiați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI