04 oct. 2024 | 16:03

Ce s-a ales de vila milionarului Adrian Kreiner din Sibiu, ucis în 2023. Suma cu care locuința se vinde acum

News
Ce s-a ales de vila milionarului Adrian Kreiner din Sibiu, ucis în 2023. Suma cu care locuința se vinde acum
Casa lui Adrian Kreiner din Sibiu, scoasa la vanzare

Vila milionarului Adrian Kreiner din Sibiu, care a fost ucis în 2023, a fost scoasă la vânzare la un preț considerabil. Proprietatea, situată într-o zonă rezidențială de lux, este una dintre cele mai scumpe din județul Sibiu, având un preț estimat la 2,1 milioane de euro. Vila se remarcă prin multiple facilități moderne, inclusiv un sistem de securitate avansat, porți automatizate și un garaj interior cu capacitate pentru patru mașini.

Vila lui Adrian Kreiner, scoasă la vânzare

Adrian Kreiner, un cunoscut om de afaceri din Sibiu, a fost atacat și ucis în noiembrie 2023. Casa în care s-a întâmplat crima este acum la vânzare, fiind o locuință impunătoare, cu dotări de lux și o suprafață generoasă, care poate atrage interesul cumpărătorilor din zona premium.

Această proprietate este o adevărată „bijuterie imobiliară”, însă prețul ridicat reflectă nu doar locația și dotările, ci și notorietatea tragică a evenimentelor care au avut loc acolo. După tragedie, proprietatea a rămas vacantă, iar moștenitorii au decis să o scoată la vânzare. Chiar dacă incidentul din 2023 este încă proaspăt în memoria localnicilor, interesul pentru vilă se bazează pe valoarea sa arhitecturală și tehnologică, precum și pe amplasamentul privilegiat din orașul Sibiu​.

Casa are un preț impresionant

Locuința de lux a lui Adrian Kreiner din Sibiu se vinde acum cu o sumă impresionantă, la care mulți nu s-ar fi așteptat: 2,1 milioane de euro. Amintim că afaceristul a fost ucis cu sânge rece în vila sa din Sibiu în toamna anului trecut.

Se pare că averea lui Adrian Krainer a fost împărțită între fiica sa, iubita lui şi fosta concubină, testament de care familia a aflat la doar câteva zile după moartea milionarului.

Vila, scoasă la vânzare pentru 2,1 milioane de euro, are aproape 400 de metri pătrați, cu un teren adiacent de 715 metri pătrați. Casa oferă un stil de viață exclusivist, fiind complet mobilată și echipată cu gadgeturi de ultimă generație. Totuși, această reședință poartă povara unei istorii tragice, după ce Adrian Kreiner a fost jefuit și ucis anul trecut în propria locuință.

Jefuit și ucis în bătaie în 2023

Casa e situată într-un cartier select al Sibiului și se distinge prin arhitectura modernă, precum și prin dotările care o transformă într-o locuință inteligentă. La parter se află un hol spațios, un living destinat primirii oaspeților, dotat cu șemineu, o zonă de dining și o bucătărie complet echipată. Un alt avantaj al proprietății este garajul mare, suficient de încăpător pentru patru mașini. La etaj, locuința are două dormitoare generoase, fiecare dotat cu dressinguri personalizate pentru n confort desăvârșit.

În noiembrie 2023, Kreiner a fost atacat de trei indivizi și ucis. Hoții au fugit cu mai multe ceasuri de lux, doi dintre ei fiind arestați și în curs de judecată. Sunt acuzați de omor și tâlhărie, în timp ce al treilea suspect, considerat a fi liderul grupului, se află încă în libertate și e urmărit internațional.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
VIDEO. S-au înecat sub ochii rudelor: Scene de haos în Congo după ce un feribot supraîncărcat s-a scufundat
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Șoferii români vor fi uimiți. Se va întâmpla curând, pe Autostrada Moldovei
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Statul VREA BANII românilor. E oficial. Trebuie plătit de luni, 7 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro