Ce s-a ales de „Pisi” din „Inimă de ţigan”? Actriţa Dana Hauer a cam dat lovitura

Ce s-a ales de „Pisi” din „Inimă de ţigan”? Actriţa Dana Hauer a cam dat lovitura
Cu ce se ocupă acum Dana Hauer, "Pisi" din "Inimă de țigan"

Dana Hauer a fost una din aparițiile iubite și ținute bine aminte de români din „Inimă de țigan”. Ce face acum actrița și cum a dat lovitura? Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au văzut schimbarea enormă de pe partea profesională a acesteia.

Dana Hauer s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum actrița?

A dat actoria pe make-up! Celebra actriță din „Inimă de Țigan” este foarte activă pe rețelele de socializare, mai cu seamă pe una din cele mai iubite platforme ale vremii – Tik Tok. Aceasta a dat lovitura cu rolul „Pisi” și celebra telenovelă românească, dar a ales ca după ani să se dedice familiei și unei profesii care să îi permită să stea mai mult cu cei dragi. Artista a devenit cunoscută publicului larg datorită apariției în „Inimă de țigan”, acolo unde a interpretat rolul unei tinere cuplate cu un bărbat în vârstă și potent din punct de vedere financiar. Aceasta a devenit mamă, iar prioritățile și dorințele sale s-au schimbat total. În anul 2014, fanii au regăsit-o în serialul „Altă săptămână nebună”, de la Pro TV, în personajul unei secretare.

Dana Hauer alături de Doinița Oancea și Nicoleta Luciu în
Dana Hauer alături de Doinița Oancea și Nicoleta Luciu în „Inimă de țigan”

Tot atunci, vorbea despre proiectele sale. „Am început un proiect de bancuri, alături de trupa de teatru, >. Bancurile fac oamenii să mai râdă după o zi de muncă sau una grea. Am testat acest lucru pe pagina mea. Suntem 4 actori în trupă, jucăm aceste bancuri şi apoi le postăm pe YouTube, pe Dana Hauer sau pe pagina mea oficială. Urmeaza spectacole de stand-up comedy şi lansarea unor DVD-uri cu bancuri”, declara la acel moment actriţa. În 2018, viața ei s-a schimbat radical după ce a adus pe lume primul ei copil. Acum este mamă și soție și se bucură de darurile pe care viața i le-a dat. Cu toate astea, va rămâne veșnic în mintea celor care o urmăresc drept „Pisi”. „Nu o să mai scap niciodată de numele ăsta. Poate când voi interpreta alt rol şi atunci o să am acel nume”, a spus Dana Hauer.

Dana Hauer și copilul ei
Dana Hauer și copilul ei

Cum reușește să se mențină în formă?

„Până să vin la filmări, eu nu foloseam niciodată fond de ten şi după ce am început să-l folosesc, mi-au apărut tot felul de pete pe faţă şi aveam tenul iritat. M-am dus în fiecare săptămână la cosmetică şi tenul meu şi-a recăpătat fermitatea. Recomand fetelor care stau machiate o mare parte din timp, sa recurgă la nişte tratamente speciale de îngrijire, deoarece tenul devine mai sensibil. Împotriva celulitei şi vergeturilor, la mine au avut efect împachetările cu alge sau cu ciocolată şi vacuumul, dar şi cremele anticelulitice, combinate cu sportul”
Dana Hauer

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI