Ce s-a ales de fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Cu ce se ocupă acum Cătălina

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Cu ce se ocupă acum Cătălina
Ce s-a ales de fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Cu ce se ocupă acum Cătălina

Nu mai e un secret că fosta iubită a lui Liviu Dragnea are un salariu colosal. Presa a relatat faptul că Liviu Dragnea, încarcerat pentru 3 ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman, ar fi avut o relație cu Cătălina Ștefănescu, una dintre protejatele sale din PSD, pe care a trimis-o în Camera Deptaților la numai 24 de ani.

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar Liviu Dragnea s-a implicat într-o altă relație, cea cu Irina Tănase.

“Elena Cătălina Ștefănescu, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, aflat acum în închisoare, va lucra în Executivul comunitar de la Bruxelles. Fost deputat PSD de Teleorman în perioada 2012-2016, Elena Cătălina Ștefănescu va fi consiliera personală a europarlamentarului PSD Chris Terhes”, a anunțat aktual24.ro. “Elena Cătălina Ștefănescu (30 de ani) s-a aflat pe lista inițială de candidați PSD pentru Parlamentul European, însă dispărut fără nicio explicație”, a notat site-ul.

Are un salariu colosal

Se știe că fosta iubită a lui Liviu Dragnea are un salariu colosal. Conform site-ului paginaeuropeana.ro, salariul minim pentru consilierul unui eurodeputat este de 1.619 euro, iar la acest salariu un asistent acreditat mai poate obține și alte beneficii. Acesta poate primi și sume suplimentare din bugetul europarlamentarului, ca plăți pentru diverse proiecte separate care îi sunt încredințate.

„În Parlamentul European, o secretară cu studii medii câștigă cam 1 800 de euro. Un asistent de europarlamentar, care are mai multă pregătire și mai multe responsabilități, pornește de la 2 800 de euro. Un consilier cu experiență și pregătire în spate, pleacă de la patru mii de euro pe lună. Vorbim aici de sume nete”, a spus un funcționar român din PE pentru vice.com.

Cătălina Ştefănescu, fost deputat PSD de Teleorman în perioada 2012-2016 și apropiată în trecut de Liviu Dragnea, Dan Şova şi Vlad Cosma, a fost angajată la cabinetul lui Chris Terheş, după ce în trecut a fost la cabinetul lui Andi Cristea.

Urmăriți Playtech.ro și pe