Ce s-a ales, de fapt, de averea lui Adrian Iovan. Romanița a rupt acum tăcerea
Romanița Iovan a vorbit despre averea regretatului său soț. Ce spune creatoarea de modă despre moștenirea lăsată în urmă de bărbatul cu care a făcut un copil?
Romanița Iovan, despre averea fostului soț
Romanița Iovan a fost și va rămâne una dintre cele mai discrete personaje din spațiul monden. Deși s-a învârtit întotdeauna în cercuri selecte și a știut ce înseamnă atenția și luxul, niciodată nu s-a dat în stambă cu lucrurile pe care le deține și a menținut intimitatea în viața personală. Rare ori a fost surprinsă vorbind despre detalii despre familie sau prieteni. Iată că acum a venit în prim-plan, dar pentru a clarifica toate speculațiile. Casa lui Adrian Iovan a rămas moștenire unicului fiu. În acest context, Albert va fi singurul care se va bucura de bunurile rămase de la părintele său. „Da, deci casa e a lui, în totalitate. Mă bucur pentru el. Nu e neapărat de primit aici, că a fost o tranzacție până la urmă. Subiectul ăsta este confidențial. Este evident că acolo sunt multe dintre amintirile lui. (…) Părerea mea este că o mamă curajoasă are un copil curajos sau invers”, a spus Romanița Iovan la „Antena Stars”.
În continuare, creatoarea a oferit câteva amănunte despre povestea sa de dragoste pe care o trăiește de ani buni alături de bărbatul care a reușit să-i aducă din nou zâmbetul pe buze. „Este cea mai lungă. Întotdeauna cei care privesc din exterior au ceva de comentat, dar noi înșine ne-am gândit la aspectul ăsta. Până la urmă nu contează că nu trebuie să îți faci un target din asta, cât stai lângă o persoană. Lucrurile trebuie să vină de la sine”, a susținut sursa citată.
Accidentul aviatic din Munții Apuseni din 2014
- Adrian Iovan a murit în accidentul aviatic din Munții Apusni pe data de 20 ianuarie 2014. Acesta pilota o aeronavă care avea 5 pasageri.
Valentin Calu (42 ani) era doctor în științe medicale și lucra ca medic chirurg la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București, iar din 2007 era și purtătorul de cuvânt al unității sanitare. Anterior el fusese coordonator al Unității de Primiri Urgențe de la Elias.[3] Făcea parte din echipa medicilor care lucra pentru Programul Național de Transplant.
Pavel Constantin Cătălin Pivniceru (46 ani) era medic specialist chirurgie generală la Spitalul „Sfânta Maria” din București, și purtător de cuvânt al acestui spital.
Radu Zamfir (39 ani) absolvise UMF „Carol Davila” în 1998. Era medic primar chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, în Laboratorul de Cercetare Chirurgie. Efectua transplanturi alături de prof. dr. Irinel Popescu la Centrul de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic Fundeni.
Sorin Ianceu (37 ani) era medic chirurg la Spitalul Municipal din Beiuș și făcea parte din echipa de transplant a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea. Ianceu absolvise Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj și se specializa în transplant.
Aurelia Ion (23 ani) era ofițer-student în anul V al Institutului Medico-Militar din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și efectua un stagiu de pregătire la Spitalul Clinic Fundeni.