Ce s-a ales, de fapt, de Abi Talent, după scandalul cu Alex Velea. S-a aflat tot

Unul dintre marile scandaluri din showbiz-ul românesc îi are ca protagoniști pe Alex Velea și Abi Talent. Fronturile de luptă: online, dar și față în față. Conflictul celor doi a ajuns la final la sfârșitul lunii ianuarie. De atunci, nici urmă de Abi. Rivalul are, însă, un plan secret de revenire.

Abia Talent, după scandalul cu Alex Velea

S-ar fi întâlnit la mall, și-au spus vorbe grele în public, apoi cearta s-a mutat pe internet. După ce au dat nas în nas într-un complex din București, Abi Talent a lansat un atac dur la adresa lui Velea. Totul a pornit de la o discuție mai veche. Cei doi au mutat războiul replicilor pe Instagram și YouTube, fiecare parte venind cu obiecții din ce în ce mai acide, culminând cu atacuri la adresa familiilor lor.

I-a dat de gol pe Alex Velea și Abi Talent. Politicianul care a dezvăluit adevărata relație dintre cei doi ”dușmani”

Meciul dintre Abi și Velea a ținut câteva săptămâni și s-a tradus prin câteva zeci de mii de euro încasate din răfuiala din online. Final: Abi Talent – 10.000 de dolari, Alex Velea – 11.500 de dolari din cele postate pe internet în perioada respectivă.

Revenire pe piața muzicală

Motivul pentru care Abi a lipsit din spațiul public o perioadă este acela că a plănuit în detaliu revenirea sa în industria muzicală. Chiar dacă ne aflăm în pandemie, tânărul a muncit pentru a lansa o nouă piesă, lucru dezvăluit de acesta pe contul său de Instagram.

Cine este Abi Talent

Alberto, pe numele lui real, este unul dintre cele mai influente personaje din țara noastră, drept dovadă stând sutele de mii de aprecieri primite din partea fanilor la pozele sale. De altfel, una dintre imaginile postate de el a depășit recordul de aprecieri pe Instagram în România.

Aspirant la o viață de artist, deși are 18 ani și 8 clase, simte că are ”creier de 14 facultăți” și susține că ar studia medicina. Oricum ar fi, familia lui este mândră de succesul său și, din declarațiile lui, ei l-ar încuraja să continue acest stil de muzică, deși este destul de vulgar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI