Ce s-a ales de Cheeky Girls, surorile care au înnebunit România şi Anglia. Meseriile pe care le au acum Gabriela și Monica Irimia

de: Manolică Anca
23 09. 2023

Surorile Cheeky Girls făceau furori în întreaga lume la începutul anilor 2000, iar piesele lor au ocupat mult timp primele locuri în topuri. Cu toate acestea, faima a fost urmată de o decădere puternică, astfel că Gabriela și Monica Irimia au fost nevoite să se reorienteze. Iată cu ce se ocupă astăzi cele două clujence.

Îți mai aduci aminte de gemenele de la Cheeky Girls?

Cu siguranță, nu există persoană care a auzit de trupa Cheeky Girls și nu a fredonat niciodată versurile faimoasei piese „The Cheeky Song (Touch my bum)”, care a apărut la finalul anului 2002. Piesa s-a vândut internațional în 1,2 milioane de exemplare, astfel că acestea au făcut furori atât în țară cât și peste hotare.

A urmat apoi albumul ”PartyTime”, de pe care au fost promovate melodiile ‘Take Your Shoes Off’ şi ”(Hooray, Hooray) It’s a Cheeky Holiday!”, trupa bucurându-se de recunoștință internațională. Dar succesul celor două gemene din Cluj s-a dus la fel de rapid cum a și venit.

Ce s-a întâmplat în anul 2006

După numai patru ani de concerte, Gabriela și Monica Irimia au ajuns să aibă datorii uriașe, dar și probleme grave de sănătate. Artistele în vârstă de 41 de ani astăzi, ajunseseră să se înfometeze și să sufere de depresie, așa cum recunoștea chiar una dintre ele, într-un interviu pentru click.ro.

Gabriela a povestit cum au stat închise în apartamentul lor din Londra, acolo unde au făcut foamea timp de cinci ani. Au ajuns chiar și pe mâna medicilor, care le-au descoperit o mulțime de afecțiuni: starea lor deplorabilă din punct de vedere fizic le-a adus artrită la coloana vertebrală și la genunchi, probleme digestive, pietre la rinichi, chiar și pierderi de memorie.

Gemenele de la Cheeky Girls

Cele două primiseră un avans de 40.000 de lire sterline de la casa de producție muzicală care le-a propulsat în carieră dar aceasta dat faliment. Ar fi avut de primit un milion de lire din vânzarea albumelor, dar compania a dat faliment, astfel că nu au mai primit nimic.

Citește și: Ce s-a ales de Dorin Topală de la Valahia. Cu ce se ocupă astăzi fostul coleg de trupă al lui Mihai Trăistariu

Cu ce se ocupă astăzi

Din cauza problemelor financiare, au fost nevoie să facă împrumuturi la bănci, și au muncit în cluburile din Londra pentru 300 de lire pe noapte, pentru a putea face față. În anul 2006, și-au declarat oficial falimentul.

În prezent, cele două duc o viață liniștită în Goldsborough, North Yorkshire, departe de lumina reflectoarelor.

Gabriela Irimia are atestat de cosmeticiană, după ce a urmat trei cursuri și activează în domeniu. La polul opus, Monica, a urmat un alt drum, este agent de vânzări la un salon auto.

Citește și: Făcea furori în anii 90 cu felul în care arăta, era una dintre cele mai frumoase femei din lume. O recunoşti la 57 de ani?