28 aug. 2023 | 08:56

Făcea furori în anii 90 cu felul în care arăta, era una dintre cele mai frumoase femei din lume. O recunoşti la 57 de ani?

Monden
Făcea furori în anii 90 cu felul în care arăta, era una dintre cele mai frumoase femei din lume. O recunoşti la 57 de ani?
Foto: Profimedia

În anii 90, făcea furori cu felul în care arăta, a fost considerată mult timp un etalon când vine vorba despre frumusețe, fiind desemnată chiar a cincea cea mai senzuală femeie a secolului XX. Avea doar 17 ani când a cunoscut celebritatea. Astăzi, la 57 de ani, susține că nu îi este teamă să îmbătrânească și să lase urmele lăsate de trecerea timpului vizibile pe chipul său.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume

Era regina podiumurilor de modă, a defilat pentru cele mai cunoscute case din lume. Supermodel, actriță, prezentatoare TV, și-a construit o carieră impresionantă. Nu s-a ferit nici de apariții ce au stârnit controverse.

În 1988, a acceptat să pozeze pentru o celebră revistă dedicată bărbaților, publicație ce a și desemnat-o la acea vreme a cincea cea mai senzuală femeie a secolului XX.

Cindy Crawford avea 17 ani când a intrat întâia oară în lumea modelling-ului. A colaborat cu branduri uriașe, precum Escada, Oscar De La Renta, Balmain, Versace, Calvin Klein, Hermes, Pepsi, Maybelline, Revlon. Timp de aproape două decenii, a fost imaginea ceasurilor Omega.

Ea ar fi, de fapt, cel mai bogat model din lume, cu o avere estimată la 225 de milioane de dolari. În mod surprinzător, câștigurile fabuloase nu vin din activitatea de model, ci din profiturile companiei sale, Meaningful Beauty, o afacere de 400 de milioane de dolari din care ea deține 50%.

Te-ar putea interesa și: O mai ţii minte pe Gabriela Spanic? Actriţa din telenovele e greu de recunoscut la 49 de ani, imaginile vorbesc de la sine

Foto: Profimedia

„Nu trebuie să fim invizibile, doar pentru că am îmbătrânit”

Din 1991 până în 1995, a fost căsătorită cu celebrul Richard Gere. Relația lor a ținut primele pagini ale publicațiilor mondene. La trei ani după divorțul de actor, Cindy Crawford spunea din nou marele DA, alesul inimii sale fiind afaceristul Rande Gerber. Cei doi sunt împreună și în prezent și sunt părinții a doi copii, Kaia Jordan Gerber și Presley Walker Gerber.

În 2023, la vârsta de 57 de ani, Cindy Crawford a apărut din nou pe coperta revistei Vogue. În pictorial, a purtat creații Chanel, Moschino, Tom Ford, Carolina Herrera, Alaia și Oscar de la Renta. Vedeta are o siluetă impecabilă. Într-un interviu acordat publicației, ea a dezvăluit că nu se teme de trecerea anilor și că nu crede că vârsta ar trebuie să fie o piedică în cariera sa de model.

„Ceea ce nu vreau să fac este să fac parte din acel mesaj care le spune femeilor de o anumită vârstă: «Trebuie să renunți la asta acum. De ce? Nu trebuie să fim invizibile, doar pentru că am îmbătrânit»”, a declarat Cindy Crawford.

Te-ar putea interesa și: Thalia, apariţie superbă la 51 de ani. Dovada că trecerea anilor nu o afectează pe îndrăgită artistă. Foto

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro