Ce s-a ales de apartamentul lui Gică Petrescu, plin de șoareci și de gândaci. E o minune (exclusiv)

Ce s-a ales de apartamentul lui Gică Petrescu, plin de șoareci și de gândaci. E o minune (exclusiv)
Ce s-a ales de apartamentul lui Gică Petrescu, plin de șoareci și de gândaci. E o minune (exclusiv)

Apartamentul rămas în urma regretatului Gică Petrescu a fost un subiect frecvent discutat în presă, în ultimii ani. Acesta a stat sigilat timp de 14 ani și a fost invadat de șoareci și de gândaci. Ce s-a întâmplat acum cu locuința artistului?

Ce s-a ales de casa lui Gică Petrescu?

Apartamentul regretatului Gică Petrescu ar fi ajuns în posesia unor noi proprietari. Adminsitratorul blocului unde este situat apartamentul a făcut precizarea că acum nu mai există datorii la întreținere, conform impact.ro.

”Nu știu cine a luat banii pe locuință, dar bănuiesc că cei de la ANAF, oricum, mă bucur că nu ne mai certăm cu cei de la ANAF, din cauza datoriilor care se adunau la întreținere. De când au venit noii vecini nu mai sunt datorii la întreținere, iar acesta este un lucru foarte bun”, a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, Ion Mitu, administratorul blocului din centrul Capitalei.

Celebrul Gică Petrescu, artistul care era renumit pentru piesele sale de petrecere s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani, pe data de 18 iunie 2006. El nu a avut moștenitori, astfel încât, apartamentul rămas în urma sa a stat încuiat timp de 14 ani.  În tot acest timp nimeni nu a achitat cheltuielile aferente unei locuințe la bloc. Anul trecut, însă, casa artistului și-a găsit noi proprietari. Conform sursei precizate, aceștia sunt iubitori de muzică și admiratori mari ai regretatului artist.

“Sunt fani ai lui Gică Petrescu. De când au cumpărat casa au demolat tot, au scos parchetul, iar mobila au luat-o cei de la ANAF. Locuința arată acum ca o peșteră, nu a mai fost locuită din 2006. Este o familie de oameni de treabă, au cam 40-45 de ani. Par oameni serioși si la locul lor. Mi-au spus că îi ascultă piesele lui de pahar și că sunt fericiți că au cumpărat aici, plus că le place și zona, care este centrală”, a declarat sursa pentru impact.ro.

Locuința maestrului a fost vândută

Administratorul blocului în care este situată locuința și în care și-a petrecut ultimii ani din viață Gică Petrescu a mai făcut și alte precizări. El mai spunea pentru aceeași sursă că, apartamentul este vândut încă de anul trecut și de atunci este în curs de renovare.

 ”Apartamentul lui Gică Petrescu este vândut de anul trecut. Nu știu cine a luat banii pe locuință, dar bănuiesc că cei de la ANAF, oricum, mă bucur că nu ne mai certăm cu cei de la ANAF, din cauza datoriilor care se adunau la întreținere. Am văzut că se renovează de zor. De când au venit noii vecini, nu mai sunt datorii la întreținere, iar acesta este un lucru foarte bun”, a declarat Ion Mitu, administratorul blocului.

Locuința în care a stat Gica Petrescu a fost preluată de ANAF,  prin Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, deoarece nu au existat persoane moștenitoare. În această situație, apartamentul a stat cu lacătul pe ușă timp de 14 ani. În toată această perioadă s-au acumulat datorii la întreținere. Până în anul 2011 s-au adunat sume de peste 10.000 de euro datorii, iar în anul 2015 acestea au urcat pâna la suma de 14.000 de euro.

Mai mult, era un loc prielnic pentru înmulțirea șoarecilor și a gândacilor, iar acest lucru a cauzat vecinilor din bloc, conform sursei precizate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI