25 aug. 2023 | 11:23

Ce s-a ales de Ana Maria „nu-s buni creveții” după Insula Iubirii România. S-ar fi despărțit de Marius

Monden
Ce s-a ales de Ana Maria
Ce s-a ales de Ana Maria "nu-s buni creveții" după Insula Iubirii România

Ana Maria Măriuță și partenerul său Marius Budin au fost unul dintre cele cinci cupluri curajoase care au mers până în Thailanda pentru a îşi testa iubirea, însă au fost eliminați chiar înainte de marea finală a show-ului Insula Iubirii. „Chiar vreau să se schimbe ceva”, a spus concurentul după experiența trăită în emisiune. Iată ce s-a ales de relația lor.

Ana Maria și Marius Budin, eliminați din emisiune

Ana Maria Măriuță este una dintre cele 5 concurente care au venit la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a-și testa relația de iubire și pentru a descoperi dacă ea și Marius Budin pot trece testul ispitelor din Thailanda.

Cei doi însă s-au dovedit a fi fideli și nu au căzut în ispită. Ba mai mult, au reușit să stea departe de orice scandal și tentație, fiind mai degrabă absenți în show. Și iată că, cu puțin timp înainte de finala sezonului 7 Insula Iubirii cuplul a fost eliminat de către ceilalți concurenți.

”Sunt foarte fericit, ce să zic. O să mă văd cu iubita mea. Cu siguranță ne-a fost de folos această experiență. Cred că Ana o să câștige mai multă încredere în mine, la fel și familia ei. Chiar vreau să se schimbe ceva”, a spus Marius, înainte de a pleca din emisiune.

S-au despărțit cei doi?

Acum, la câteva zile de la părăsirea show-ului, un detaliu important i-a făcut pe fani să se întrebe dacă cei doi mai sunt împreună. Astfel, fostul concurent al emisiunii Mireasa nu mai are nicio poză cu iubita lui pe rețelele sociale, semn că între cei doi ar fi existat o ruptură.

Ba mai mult, pe parcursul difuzării emisiunii, el a fost întrebat în live-urile pe care le făcea pe conturile sale unde este Ana Maria, iar răspunsul lui era: ”Nu știu unde este Maria, întrebați-o pe ea”.

Ana Maria Măriuță și Marius Budin

Ana Maria Măriuță și Marius Budin

Momentul din emisiune cu creveții care a făcut deliciul tuturor

În una dintre ultimele ediții în care Ana Maria a mai fost prezentă în emisiune, aceasta a fost protagonista unui moment ce a devenit viral și a stârnit hohote de râs.

Aceasta a mers la un date care a nemulțumit-o total. Mai întâi, iubita lui Marius nu s-a arătat impresionată de rezervația de tigri, după care nici mâncarea nu i-a picat prea bine. Nemulțumită de preparatele pe care le-a degustat, ea a zărit ulterior o porție de creveți, despre care a spus că sunt preferații ei.

Cu toate acestea, nu a putut mânca nici crustaceele, fiind la un pas de a vomita. De ce? După cum bine Speak și Florin Ristei au observat în cadrul podcast-ului Fierți pe Insulă, aceasta a mâncat capul crevetelui, în loc de corp. Celor doi nu le-a venit să creadă când au văzut imaginile și nu s-au putut opri din râs: „Bai, a mâncat capul!”, au spus aceștia.

Citește și: Florin Ristei a aflat din presă că Antena 1 îl dă afară. Mesajul lui imediat despre Insula Iubirii România spune multe

@iamspeak #podcast #fiertipeinsula #insulaiubirii #fy #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage @fiertipeinsula @fristei ♬ original sound – speak

Parteneri
Câți BANI câștigă, de fapt, ISPITELE la „Insula Iubirii”!? DEZVĂLUIRI din CULISE
Redactia.ro
Ce etnie avea Alexandru Ioan Cuza și de ce a fost ținut ascunsă. Motivul mai puțin știut pentru care a fost acceptat ca domnitor
Click.ro
I s-a VĂZUT tatuajul INTIM! Poze INCEDIARE fără haine cu ROMÂNCA lui Michele Morrone
Vocea.biz
Kate Middleton, fotografiată în drum spre biserică. Cum arată Prințesa după lupta cu cancerul / FOTO
Unica.ro
Pensia unui miliardar, după recalculare. Ce face cu banii de la stat
EVZ.ro
De ce italienii arată atât de bine! Par mereu tineri și sănătoși
Spynews
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
Capital.ro
El a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață, dar puțini știu cine e soția lui. Bunicul ei a fost un actor cunoscut de la noi
Avantaje
PREVIZIUNILE lui Donald Trump. Vorbește despre al treilea RĂZBOI MONDIAL
Mediaflux
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Insula Iubirii, sezonul 7. Răzvan Kovacs, primele declarații după zvonurile că a părăsit-o pe Ema. Ce a recunoscut
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro