Ce s-a ales de Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat „Românii au talent”! A ajuns unde își dorea cel mai mult

de: Andreea Vînătoru
31 01. 2023

Succes mare pentru Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat „Românii au talent”, sezonul 11. Tânăra a făcut un show de neuitat la America’s Got Talent. Americanii au votat-o și astfel s-a calificat în finala show-ului din SUA.

Ce s-a ales de Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat „Românii au talent”

Pe 28 mai 2021, sezonul 11 „Românii au talent” își desemna marele câștigător. Marea învingătoare a fost Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc, care a plecat acasă cu marele premiu de 120.000 de euro. Tânăra în vârstă de 13 ani a fost trimisă direct în finală în timpul preselecțiilor de către Andra, care a apăsat golden buzz-ul după numărul ei.

„A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte. Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz”, a spus atunci Ana-Maria Mărgean.

În pandemie, na Maria Mărgean a descoperit arta ventrilociei pe YouTube, reușind astfel să câștige „Românii au talent”.

„În urmă cu doi ani, în pandemie, pot să spun că eram cam plictisită și nu aveam prea multe de făcut, așa că am descoperit un video cu Terry Fator și am fost impresionată. Era atât de priceput! Am fost foarte curioasă să vă cum funcționează. Când am împlinit 11 ani, părinții mei mi-au făcut cadou o păpușă. Am numit-o Lizzie și este cea mai bună prietenă a mea. Ventrilocia în România nu este atât de cunoscută. Când am primit Golden Buzz la „Românii au talent”, mă gândeam dacă asta chiar se întâmplă. În finală am fost foarte emoționantă. Nu-mi venea să cred”, povestea adolescenta.

Cum s-a schimbat viața ei

Referitor la banii pe care i-a încasat la Românii au talent, tânăra a mărturisit că i-a investit în casa în care stă alături de familia ei.

„După ce am câștigat, nu știam ce să fac cu ei. Acum i-am investit într-o căsuță smart, pentru mine și familia mea. Este o căsuță mult mai eficientă din punct de vedere al tehnologiei. Este o căsuță în Clinceni și are tot ce îi trebuie”, a povestit Ana Maria Mărgean.

A ajuns și în finala „America’s Got Talent All-Stars”

După câștigarea show-ului de la PRO TV, Ana-Maria nu s-a oprit și a izbutit să se facă remarcată și la nivel mondial, America’s Got Talent. Adolescenta i-a dat pe spate pe americani cu un show de excepție. Ea a cântat iar alături de păpușa pe care a primit-o cadou. Mai mult de atât, ea s-a calificat în finala prestigiosului concurs din SUA.

Juriul american format din Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum, a fost fascinat de performanța Anei.

„Nu e de mirare că ai câștigat Românii au talent. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos, și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus Heidi Klum încântată.

„M-am amuzat. Nu pot să cred povestea ta, că te-ai apucat de ventrilocie în timpul pandemiei. Adică, nu ai nici măcar doi ani de experiență. Asta a fost senzațional”, a spus și Howie Mandel.