Ce s-a ales de Adina, păpușa de la Glina. Viața ei s-a schimbat total

Ce s-a ales de Adina, păpușa de la Glina. Viața ei s-a schimbat total

Adina, fata cu chip de înger sau ”păpușa de la Glina”, așa cum o numesc cu toții datorită frumuseții ei, trăiește în condiții grele, a avut o copilărie cu multe lipsuri și a știut parcă din pântec faptul că va cunoaște ce înseamnă grija zilei de mâine. Acum are 13 ani și toate șansele să devină un model internațional. Chipul angelic a transformat-o într-o celebritate locală și o știe o țară întreagă.

Adina, ”păpușa de la Glina”, chipul de înger cu o viață de infern. A trecut din sărăcie direct pe podium

Cazul familiei Asăvoaie a ajuns în atenția publicului de câțiva ani, datorită preotului comunei, care a făcut câteva poze copiilor și le-a postat pe Facebook, în încercarea de a aduce ajutor sufletelor greu încercate.

Patru frați orfani de tată locuiesc într-o sărăcie lucie, la o aruncătură de băț de groapa de gunoi Glina din Buucrești. Mama lor este femeie de serviciu și încearcă să se descurce cum poate. Dumnezeu nu le-a dat averi, dar le-a înzestrat cu chipuri angelice.

Ce s-a ales de Adina, păpușa de la Glina. Viața ei s-a schimbat total
Sursa foto: Libertatea

Fetele familiei au o frumusețe răpitoare. Cu păr bălai și ochi albaștri de safir, te fac să te topești atunci când le privești, dar în frumusețea ochilor albaștri citești doar tristețea care le apasă. Au sperat cu toții la o altă viață și în special la o casă a lor. În prezent, lăcașul este compusă doar dintr-un hol și o cameră. Aici, cei patru copii se joacă, învață și dorm laolaltă pe saltelele improvizate. Chiar dacă nu au condiții, copiii învață cât pot ei de bine, iar până nu de mult și-au făcut temele la lumina lumânării.

Mama lor muncește ca femeie de serviciu într-o scară de bloc. Banii nu sunt de ajuns

Coșmarul lor a început în urmă cu mai bine de șapte ani, când familia a fost silită să vândă apartamentul din București. Copilul cel mare al familie, decedat în urmă cu șase ani, a dat de un necaz, povește mama micuților, iar soțul a decis că altă sursă de bani nu este. Băiatul trebuia să meargă la închisoare timp de șapte ani, din cauza unei altercații petrecute într-o discotecă, iar, în încercarea de a-și salva băiatul, cuplul a gândit că banii pot rezolva situația. Tânărul a primit doar un an de închisoare, spune mama.

De atunci, locuiesc în casa unui prieten de-al regretatului soț. Neputința și sărăcia l-au adus pe fratele cel mare din nou în pragul disperării. „S-a urcat pe stâlp, să ia fire. A ajuns din nou la pușcărie și a decedat la Jilava. Ne-au anunțat după două săptămâni că a murit”, povestește cu amar mama copiilor. În 2017, capul familiei a trecut și el la cele sfinte, după o luptă grea cu ciroză hepatică.

Dar alinarea vine tot de la copii. De exemplu, anul trecut, Adina a debutat oficial pe podiumul de modă la festivalul Romanian Fashion Philosophy, unde la finalul evenimentului s-a organizat o licitație pentru familia ei. Tot anul trecut a participat în ediția online a rubricii japoneze a revistei Voque. Recent, fata a mers și la Paris pentru a face poze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI