Ce nu ar face Delia cu soțul ei, sub nicio formă. Artista a fost vehementă

Ce nu ar face Delia cu soțul ei, sub nicio formă. Artista a fost vehementă
Ce nu ar face Delia cu soțul ei?

Delia și Răzvan Munteanu formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că sunt persoane publice, etalează rar detalii despre viața lor personală. Ce nu ar face cunoscuta cântăreață cu partenerul ei de viață? Juratul de la emisiunea ‘iUmor’ a fost foarte vehement în această privință.

Ce nu ar face Delia cu soțul ei?

Delia și Răzvan Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar deși ambii sunt persoane publice, niciunul dintre ei nu oferă detalii prea multe din viața personală. Aceștia au ales încă de la început să își păstreze relația între patru pereți.

Răzvan ocupă mai multe roluri în viața sa, motiv pentru care au și învățat să lucreze în echipă și să funcționeze perfect astfel.Bărbatul este cel care se ocupă și de bunul mers al lucrurilor în ceea ce privește cariera soției sale:

„Răzvan ascultă primul, el e managerul meu, apoi și ceilalți membri ai echipei mele. De multe ori, da, și cei din familie ascultă piesele înainte de a fi lansate. Îmi place să ascult părerile tuturor, ca să îmi dau seama care ar putea fi impactul în rândul publicului.”

Întrebată despre Răzvan și firea acestuia, cântăreața a subliniat că este o persoană pragmatică și e mereu conectată la tot ce este nou. De asemenea, bărbatul este implicat în toate proiectele acesteia și niciodată nu se ferește să-i mărturisească vedetei dacă ceva merge prost sau este din start pe un drum greșit, lucru care este și vice-versa:

„Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele.  Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e super important pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze”, a povestit pentru click.ro.

Cu toate acestea, artista a mărturisit că nu ar cânta niciodată cu soțul sau cu tatăl ei.

Ce se întâmplă când nu sunt de acord?

Aceleași mărturisiri le-a făcut și în cadrul unui podcast unde a mărturisit că formează o pereche perfectă și că unicul lucru care o deranjează la el este faptul că petrece mult prea mult timp pe telefon:

„Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă.”

„Vorbim şi de una, şi de alta, suntem destul de flexibili, putem trece de la un subiect la altul. Nu ne dezbatem foarte mult. Cele două vieţi sunt destul de simple. Ea ia foarte rapid nişte decizii, instictual, rezolvă lucrurile repede. Dacă echipa dezbate un subiect timp de zece ore, ea poate să vină zece minute şi să ne dea o idee bună pe care o îmbrăţişăm cu toţii. Pentru Delia, totul trebuie să se menţină într-o zonă de joacă, pentru că altfel îşi pierde interesul. E ca un copil, dacă nu mai simte bucurie, pleacă! Pentru noi e important să îi conservăm starea asta pe care apoi o transmite publicului”
Răzvan Munteanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI