07 mart. 2023 | 13:45

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis în Japonia, la întâlnirea cu Împăratul și Împărăteasa. Ținuta ei uimește FOTO

Monden
Ce rochie a purtat Carmen Iohannis în Japonia, la întâlnirea cu Împăratul și Împărăteasa. Ținuta ei uimește FOTO
Ce rochie a purtat Carmen Iohannis in Tokyo, la intalnirea cu Imparatul si Imparateasa. tinuta ei uimeste FOTO

Carmen Iohannis a impresionat, încă o dată, cu ținuta aleasă în cadrul unei ceremonii diplomatice de mare importanță. Aflată în Tokyo, alături de soțul ei, Klaus Iohannis, Prima Doamnă a făcut cunoștiință cu Împăratul și Împărăteasa Japoniei. Cu ce s-a îmbrăcat partenera de viață a președintelui României.

Rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Împărații Japoniei

Carmen Iohannis a revenit în centrul atenției mass-media, după ce ea și președintele României, Klaus Iohannis, s-au pozat alături de suveranii Japoniei.

Aflați la o întâlnire diplomatică în capitala niponă, Tokyo, președintele și Prima Doamnă a României au făcut cunoștiință cu Majestatea Sa Naruhito, Împăratul Japoniei, și Majestatea Sa Masako, Împărăteasa Japoniei.

Klaus Iohannis a ținut morțiș să imortalizeze momentul și să distribuie câteva fotografii impresionante de la ceremonie pe rețelele sociale.

„Onorat să-i întâlnesc astăzi, la Tokyo, pe Majestatea Sa Naruhito, Împăratul Japoniei, și Majestatea Sa Masako, Împărăteasa Japoniei.”, a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială de Facebook a președintele României.

Așa cum era de așteptat, apariția Primei Doamne a României a fost cea care a atras atenția jurnaliștilor și a fotografilor prezenți la întâlnire.

Citește și Apariţia neaşteptată a lui Carmen Iohannis. Fusta scurtă a atras toate privirile la eveniment. Foto

Ce ținută a abordat Împărăteasa Japoniei

Carmen Iohannis a optat pentru o ținută discretă, o rochie trei sferturi într-o nuanță delicată de roz pudrat, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc, complimentându-i silueta elegantă.

Soția președintelui României nu a ignorat, nici de această dată, accesoriile. Carmen Iohannis și-a marcat talia cu un cordon galben și a purtat o poșetă de tip clutch.

Împărăteasa Masako a Japoniei nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un costum elegant, galben, format dintr-un taior și o fustă creion lungă până la jumătatea gambei. Suverana niponilor nu a purtat poșetă, în fotografiile oficiale.

Preşedintele Klaus Iohannis a început luni o vizită oficială în Japonia, unde se va afla până pe 8 martie, după care va pleca spre Singapore.

Liderul statului român va avea întrevederi cu Împăratul Naruhito, cu prim-ministrul Fumio Kishida, precum şi cu preşedinţii celor două Camere ale Dietei Naţionale a Japoniei. Vizita oficială în Japonia va include şi o deplasare la Kyoto, pentru întrevederi la nivelul autorităţilor locale.

Citește și Greşeala de etichetă pe care Carmen Iohannis a făcut-o fără să îşi dea seama. Ce s-a văzut într-o fotografie postată pe internet

Parteneri
Ce trebuie să pui pe masă, neapărat, ASTAZI de Sfântul Dumitru pentru a atrage norocul, protecția și belsugul
Redactia.ro
Tunelul faimos din România care va fi readus la viață. A fost construit de Anghel Saligny și a avut un rol important timp de aproape 100 de ani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Una dintre cele mai sexy vedete din România s-a pocăit! 'Mi-a vorbit Dumnezeu... E foarte greu de explicat în cuvinte'
Unica.ro
Marele mister din jurul unei biserici. Fenomene inexplicabile
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Ungaria a luat fața României! Ungurii ne dau lecții. Românii se mută peste graniță
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
INTERZIS TOTAL de SF. DUMITRU! E MARE PĂCAT AZI, 26 Octombrie
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro