Ce rețetă de succes are Elena Merișoreanu pentru masa de Paște. Toți se îngrămădesc să guste

Ce rețetă de succes are Elena Merișoreanu pentru masa de Paște. Toți se îngrămădesc să guste
Cum se pregateste Elena Merisoreanu de Paste

Elena Merișoreanu se pregătește intens pentru sărbătorile pascale din acest an. Dacă în anii trecuți interpreta de muzică populară susținea spectacole și concerte de Paște, acum preferă să petreacă sărbătorile alături de familia sa. Ce rețetă de succes are pentru ca masa festivă să arate impecabil.

Unde sărbătorește Elena Merișoreanu Paștele în familie

Elena Merișoreanu a acuzat anumite probleme de sănătate, acum ceva timp, însă artista se simte mult mai bine și este pregătită să sărbătorească Învierea Domnului alături de oamenii săi cei mai dragi, cei din familie.

Într-un interviu acordat celor de la click.ro, celebra cântăreață a mărturisit cu emoție în glas că abia așteaptă să meargă de Paște la casa ei din Șerineasa, Vâlcea, acolo unde se va strânge toată familia cu ocazia sfintelor sărbători pascale.

Elena Merișoreanu a pregătit și meniul pentru masa de Paște, fiind o gospodină desăvârșită și o mare expertă în a găti ciorbă de perișoare și drob de miel.

„La Șerineasa mergem. Toata familia, împreună cu nepoții, cu fetele. Vom găti sarmale, că parcă nu e sărbătoare fără ele, apoi miel, drob stufat, ciorbă de perișoare, salată de boeuf, ouă roșii pe care le vom face în Joia Mare. Cozonacii îi cumpăr, pentru că nu aș mai avea timp și pentru asta.

Eu fac doar ciorba de perișoare și drobul de miel. Îmi place să le fac în stilul meu, ies altfel pentru că pun mirodenii multe, verdeață. La ciorba spre exemplu pun lobodă pentru că ne place foarte mult tuturor”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, pentru Click!.

Cum se simte Elena Merișoreanu după operația la picior

La 74 de ani, Elena Merișoreanu nu s-a retras încă din lumina reflectoarelor, fiind la fel de îndrăgostită de cântecul popular ca în prima zi. Se simte mult mai bine, după operația suferită la picior și abia așteaptă să revină pe scenă.

„Piciorul care e operat e foarte bine, celălalt mă supără pentru că m-am pus prea forțat pe el. A treia zi de Paști trebuia sa cânt, dar stau cu familia care este sfânta pentru mine. Apoi pe data de 29-30 aprilie cântăm la Roma, cântăm pentru Diaspora.

Nu am mai cântat decât așa pe la aniversări, la botezuri, și vă spun că sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite. Când te duci, trebuie să stai în picioare, distanțele sunt mari uneori.

Nu e ușoară viața asta. Avem pensii bune și eu și soțul, copiii sunt la casele lor. Așa că nu mai am pentru ce alerga.”, a completat celebra interpretă de muzică populară pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe