Ce restaurant și-a deschis Victor Slav în București. Cum se numește (exclusiv)

Ce restaurant și-a deschis Victor Slav în București. Cum se numește (exclusiv)
Noua afacere demarată de Victor Slav merge bine

Pe la jumătatea lunii februarie au apărut primele zvonuri despre noua afacere a lui Victor Slav. Apropiații spuneau că, deși în pandemie, Victor risca deschiderea unui restaurant de fițe în Capitală. Cu toată criza generată de Pandemie, speră ca noua afacere să îi meargă de minune.

Noua afacere demarată de Victor Slav merge bine

Deși în Pandemie, Victor Slav nu s-a dat la o parte, și a riscat deschiderea unui restaurant. Asta în condițiile în care aproape toată industria HoReCa din România este aproape de faliment. Odată intrați în izolare multe dintre proiectele de imagine pe care le mai avea Victor Slav s-au cam dus, și a fost nevoie să se reprofileze. Astfel că a riscat totul pe mâna unei afaceri, despre care vedeta a declarat cum se numește și cum îi merge.

”În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu.

Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins“, a anunțat Victor Slav, la emisiunea Teo Show.

Deși industria HoReCa o duce cel mai prost în această perioadă, Victor Slav, alături de partenerul său de afaceri, a decis să deschidă totuși noul restaurant. Rămâne de văzut cum îi va merge de-acum în colo, având în vedere noile restricții impuse din 10 martie, anul curent.

Se pare că decizia a venit și ca urmare a înjumătățirii veniturilor personale din ultima perioadă, dar și datorită faptului că-și dorește să fie un tată responsabil pentru fiica sa.

Viața mea s-a schimbat radical”

După căsătoria cu Bianca Drăgușanu, a apărut pe lume micuța Sofia, după care Victor Slav este înebunit. Atât cât poate, și cât îi este permis, vedeta face tot posibilul să-i fie tată micuței și recunoaște că viața i s-a schimbat total odată cu nașterea acesteia.

”Fiica mea face foarte bine, face foarte multe cursuri. Atunci când stă la mine, activitățile sunt legate de joacă. Viața mea s-a schimbat radical, dacă până să apară ea aveam alte priorități, acum Sofia este pe primul loc. Avem un copil ascultător. Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Nu sunt genul de persoană ca să pun totul pe tavă.

Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a declarat Victor Slav.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI