21 iun. 2023 | 13:35

Ce reprezintă crucea de pe hainele lui Gigi Becali, de fapt. Detaliul pe care puțini l-au știut

Diverse
Ce reprezintă crucea de pe hainele lui Gigi Becali, de fapt. Detaliul pe care puțini l-au știut
Gigi Becali, nu renunță la fotbal, și cere profit

Unul din cei mai controversați oameni de afaceri ai ultimilor 20 de ani, Gigi Becali, este cunoscut și pentru apetența sa spre credință. În acest context, nu de puține ori afaceristul a fost văzut mergând în biserici, construind lăcașuri de cult, dar și vizitele extrem de dese pe Muntele Athos. Dar, fanii acestuia aveau să fie surprinși recent de noul său look, iar una din întrebările acestora se referă la ce reprezintă crucea de pe hainele lui Gigi Becali, de fapt. Așa că, citește mai departe și află detaliul pe care puțini l-au știut.

Gigi Becali, nu renunță la fotbal, și cere profit

Ultimii ani în fotbalul românesc au fost dominați de Gigi Becali și FCSB, cel puțin din punctul de vedere al investiților în jucători. De altfel, FCSB avea să facă bani frumoși după ce Gigi Becali lua decizia de a transfera câțiva jucători la cluburi importante, sau mai puțin importante.

Vezi și: Cine îl va detrona pe Gigi Becali în fotbal. Dumitru Dragomir detonează ”bomba” zilei: „Are averea necesară”

Gigi Becali lua decizia să-și împrospăteze loturl aducând cel puțin un jucător străin, Malcom Edjouma, adus cu un an în urmă, dar, cu toate investițiile, a pierdut titlul în acest sezon de campionat, fiind extrem de nemulțumit de randamentul echipei sale.

Pentru sezonul 2023-2024, afaceristul este decis să mai investească bani în noi jucători, într-o nouă încercare de a câștiga campionatul, dar are concurență importantă la Constanța, unde Farul a primit un buget de aproximativ 90 de milioane de  euro.

Vezi și: Mihai Stoica se pune din nou rău cu Gigi Becali. Cine este jucătorul de la FCSB care a fost dat afară, iar acum are oferte de la Rapid și CFR Cluj

Antreprenorul și apetența spre credință

Nu puține au fost momentele în care antreprenorul declara că renunță la fotbal și că, eventual, se va retrage la o mânăstire, lăsând întreaga sa avere și afacerile pe mâinile familie sale. De altfel, nu cu multă vreme în urmă, spre surprinderea multora, Gigi Becali anunța că va investii sume considerabile în construcția unei mânăstări exclusive pentru călugări, pe principiul celei de pe Muntele Athos. De altfel, în toți cești ani, Gigi Becali a mai fost recunoscut și ca un adevărat credincios, iar edificiile de cult construite de acesta stau ca dovadă a acestei apetențe ale sale.

Vezi și: Gigi Becali vrea să câștige o avere după transferurile lui Malcom Edjouma și Andrea Compagno. „Asta înseamnă să faci afaceri”

Ce reprezintă crucea de pe hainele lui Gigi Becali, de fapt

Dar, în utima vreme Gigi Becali și-a schimbat garderoba, și nu mică le-a fost surprinderea fanilor când au observat un anume detaliu, nou apărut, pe costumațiile acestuia, dar și apariția unui nou element de vestimentație, o căciulă neagră simplă, dar cu un un însemn, o cruce roșie.

Vezi și: Afacerea cu care Gigi Becali dă marea lovitură: „Fără să ridice un pai”

Conform informațiilor oficiale, regăsite pe site-ul designer-ului celebrului om de afaceri, Alexandru Ciucu, s-a aflat și ce reprezintă crucea de pe hainele lui Gigi Becali. De fapt, s-a aflat ce înseamnă înscrisurile care însoțesc crucea roșie de pe sacoul lui Gigi Becali și căciula pe care o poartă în aceste zile. Este vorba de o inscripție în limba greacă, “IC XC NIKA” , care se traduce “Iisus Hristos biruiește”.

De cealaltă parte, portofoliu celebrului designer vestimentar Alexandru Ciucu, conține nume importante, precum membrii Casei Regale a României, actori celebrii ai scenei românești, precum regretatul Gheorghe Dinică, sau Horațiu Mălăiele, iar lista continuă.

Digisport.ro
Răsturnare de situație: UEFA le-a luat finala de Champions League!
Stirile PROTV
Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Produs periculos într-un hipermarket. A fost retras de urgență
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
Generația Z nu rezistă prea mult pe piața muncii. Experții spun că problema pleacă de la sistemul educațional
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
A murit marele actor al României. A părăsit scena. Drum lin, maestre!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro